به گزارش دیباچه،دومین قسمت از برنامه تلویزیونی «شوکران» با حضور و اجراى اختصاصى پیانو توسط شاهین فرهت به روی آنت شبکه چهار سمیا می رود.
دومین قسمت برنامه شوکران این هفته (8 مردادماه) به گفتوگو با دکتر شاهین فرهت موسیقىدان ٧١ ساله، پدر سمفونى ایرانى و دبیر جشنواره موسیقى فجر اختصاص یافته است.
بنابراین گزارش، این برنامه با پیانونوازى دکتر فرهت آغاز خواهد شد و سپس وى درباره موسیقى پاپ در ایران و غرب، اصالت و ابتذال در موسیقى و رابطه هنرها با یکدیگر با پیام فضلى نژاد سردبیر برنامه گفتوگو میکند.
برنامه «شوکران» در اولین قسمت خود میزبان دکتر داوود هرمیداس باوند عضو هیات مؤسس انجمن علوم سیاسى و سخنگوى جبهه ملى روى آنتن رفت که بحث و گفتگوهاى زیادى را به همراه آورد.
«شوکران» محصول مشترک حوزه هنرى و شبکه چهار سیما به تهیه کنندگى على قربانى است که دوشنبه ها ساعت ٢١ روى آنتن می رود و بازپخش آن نیز روزهاى سه شنبه ١٠ صبح، جمعه ۱۴ و یکشنبه ساعت ١٩ است.