جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳  |  Friday, 14 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۸۲۳۳
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۱۲ - ۰۸ آبان ۱۳۹۶
بازیگر فیلم "ماه گرفتگی" گفت: من دوست ندارم نقش کوتاه و سه و یا چهار بازی کنم به همین خاطر به سینما نمی‌روم و ترجیح می‌دهم در تلویزیون و تئاتر نقش‌های جدی تری داشته باشم. مثل برخی دوستان اصرار ندارم در یک یا دو سکانس بازی کنم که بگویم کار سینمایی کرده‌ام.

به گزارش دیباچه، شهرام عبدلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ، درخصوص فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: همچنان در حال بازی در سریال "سرّ دلبران" به کارگردانی "محمدحسین لطیفی" هستم و به امید خدا فیلمبرداری طی دو سه روز آینده به اتمام خواهد رسید تا بنا به تصمیم تولیدکنندگان در ماه رمضان به پخش برسد.

شهرام عبدلی: دوست ندارم نقش کوتاه و سه و یا چهار بازی کنم!

وی درباره حضورش در آثار سینمایی افزود: در عرصه سینما فعلاً همان فیلم "ماه گرفتگی" به کارگردانی "مسعود اطیابی" را برای نمایش در نوبت اکران داریم اما نمی‌دانم چرا نوبت به اکران این فیلم نمی‌رسد. واقعیت اینکه فیلمبرداری سریال "سر دلبران" هشت ماه تمام وقت گرفت و همین باعث شد تا نتوانم به هیچ پروژه دیگری فکر کنم.

بازیگر فیلم "ماه گرفتگی" درباره عدم اکران به موقع این فیلم تصریح کرد: سالانه در سینمای ایران حدوداً 120 فیلم ساخته می‌شود اما سینمای ایران قدرت اکران بیش از 60 فیلم را ندارد و همین عاملی شده بسیاری فیلم‌ها در صف اکران بمانند و برخی نیز با هم و در تعداد بالا اکران شوند که آن هم به ضرر فیلمساز است.

وی درباره حضور خود در سریال سر دلبران و کیفیت این سریال اذعان کرد: با توجه به وقتی که برای ساخت سریال "سردلبران" لحاظ شده و همین طور عوامل حرفه‌ای اثر مطمئنم که این مجموعه با استقبال بالایی روبرو خواهد شد. در این سریال نقشی کاملاً مثبت و ساده و صادق را بازی می‌کنم که با تمام نقش‌های خاکستری و منفی پیش از این متفاوت است.

عبدلی با اشاره به کم کاری خود در سینما خاطرنشان کرد: من دوست ندارم نقش کوتاه و سه و یا چهار بازی کنم به همین خاطر به سینما نمی‌روم و ترجیح می‌دهم در تلویزیون و تئاتر نقش‌های جدی تری داشته باشم. مثل برخی دوستان اصرار ندارم در یک یا دو سکانس بازی کنم که بگویم کار سینمایی کرده‌ام. اگر کار خوب پیشنهاد شود بازی می‌کنم و اگر هم پیشنهاد نشود تلاشی برای حضور در سینما نمی‌کنم.

منبع: میزان
برچسب ها: دیباچه ، شهرام عبدلی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار