چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 22 October 2025
کد خبر: ۴۸۰۱۵
تاریخ انتشار : ۴۱ : ۱۲ - ۱۶ مهر ۱۳۹۶

حیدریان ماموریت های شورای سیاست گذاری جشنواره فیلم فجر را اعلام کرد

از سوی رییس سازمان سینمایی وظایف و ماموریت های شورای سیاست گذاری سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر تعیین شد.
 به گزارش دیباچه، در اولین جلسه شورای سیاست گذاری سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر که روز گذشته در سازمان سینمایی برگزار شد محمدمهدی حیدریان با برشمردن وظایف این شورا گفت: تصویب مقررات و شیوه برگزاری جشنواره و بخش‌های آن اولویت اول است و در ادامه اعضای هیات انتخاب و آیین‌نامه انتخاب فیلم‌ها، اعضای هیات داوری و آیین‌نامه داوری آثار و بزرگداشت‌ها و آیین‌ها باید جزو وظایف شورا قلمداد شود.

 رییس شورای سیاست‌گذاری سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر، تصویب بودجه جشنواره و تامین‌کنندگان مالی و ارزیابی نقاط قوت و ضعف برگزاری جشنواره در حین برگزاری را از دیگر وظایف این شورا عنوان کرد.

حیدریان ماموریت های شورای سیاست گذاری جشنواره  فیلم فجر را اعلام کرد

 معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامى و رييس سازمان سينمايى در ادامه، جشنواره‌هاى ملى و بين‌المللى فجر را مهمترين و با شكوه‌ترين رويداد هنرى همزمان با جشن‌هاى پيروزي انقلاب اسلامى دانست و با تاکید بر شفاف‌سازى هزينه‌هاى جشنواره‌هاى سينمايي اظهار کرد: همزمان با تلاش برای پرشكوه‌تر شدن و مردمى بودن جشنواره فيلم فجر باید برای صرفه‌جويى و شفاف‌سازى هزينه‌هاى اين رويدادها و فرايند اجرایى آن تلاش کنیم چرا كه جشنواره فیلم فجر مهم‌ترین رویداد حرفه‌ای سینمای ایران و برگزاری همزمان آن با دهه مبارک فجر با پیشینه‌ای به قدمت انقلاب اسلامی ارزش و اهمیت آن را دو چندان می‌نماید. 

 حيدريان مردم و افكارعمومى را حاميان اصلى جشنواره فيلم فجر دانست و گفت: مردم  حق دارند در جريان اطلاعات مالى جشنواره‌ها باشند و نگاه دلسوزانه و سازنده رسانه‌ها، به دست‌اندركاران چنين رويداد مهم هنرى، اين فرصت را مي‌دهد تا خطاهاى احتمالى را كاهش و كيفيت برگزارى جشنواره را افزايش دهند. لذا ما فارغ از فضاسازی و بازی رسانه‌ای خود را موظف به شفاف‌سازی می‌دانیم و بر اساس آغاز اجراى قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در دولت تدبير و اميد، هزينه‌هاى دوره‌هاى پيشين جشنواره هاى فجر در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات قرار گرفته و در جشنواره سي و ششم فجر نيز اطلاعات مالى اين رويداد اطلاع‌رسانى مى‌شود. 

 وی با اشاره به اهميت سى و ششمين جشنواره فيلم فجر و تجارب سه دهه اخير ادامه داد: جشنواره محلى براى کشف و معرفی استعدادهای درخشان در کنار بهره‌گیری و قدرشناسی از تجارب به بار نشسته صاحبان تجربه و علم این هنر بى‌بديل، نسبت به ایفای سهم از برنامه جامع سینمای ایران است. 

علیرضا رضاداد، علیرضا تابش، حسن خجسته، محمد بزرگ‌نيا و ابراهیم داروغه‌زاده از اعضای شورای سیاست‌گذاری سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر هستند که در اولین جلسه، فراخوان این دوره و شیوه برگزاری و بخش‌های آن را نهایی کردند که بزودی اعلام می‌شود.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴