دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۹۳۵
تاریخ انتشار : ۲۳ : ۱۰ - ۱۲ مهر ۱۳۹۶
«ساره بیات» بازیگر سینما به‌عنوان سفیر صنایع دستی در روزهای آخر ریاست زهرا احمدی‌پور در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انتخاب شد؛ حالا این سوال مطرح است که سفیر صنایع دستی چه وظایفی برعهده دارد؟

به گزارش دیباچه، حدود دو ماه از انتخاب «ساره بیات» به عنوان سفیر صنایع دستی می‌گذرد، سفیری که انتخاب او با واکنش‌هایی از صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی روبرو شد.

برخی فعالان این حوزه معتقدند که هر هنرمند صنایع دستی به تنهایی یک سفیر محسوب می‌شود، بنابراین دلیلی برای انتخاب سفیر در این حوزه وجود ندارد. همچنین این سوال مطرح است چرا سفیر صنایع دستی در هر مراسم رسمی که تا کنون شرکت کرده، حتی نشانه‌ای از هنرهای سنتی در پوشش خود به همراه نداشته است؟

آیا ساره بیات برای صنایع دستی سفیر خوبی بوده است؟

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی درگفت‌وگو با ایسنا، درباره اینکه سفیر صنایع دستی چه وظایفی بر عهده دارد؟ بیان کرد: سفیر صنایع دستی نیز مثل سفیران صلح، محیط زیست و غیره است و بیشتر جنبه ترویجی و تشویقی دارد تا به گفتمان سازی در این زمینه کمک کند بنابراین وجود سفیر در اصل یک حرکت خوب است و می‌تواند به گفتمان سازی کمک کند.

او ادامه داد: سفیر صنایع دستی و هنرهای سنتی بودن کار دشواری است زیرا همه هنرمندان صنایع دستی سفیر محسوب می‌شوند. من روز اولی که با خانم بیات جلسه داشتم هم اعلام کردم که شما در واقع سفیر سفیران هستید چون هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی خودشان سفیر یک فرهنگ بزرگ هستند و آن را نمایندگی می‌کنند. شما به نوعی نماینده گروهی از نمایندگان هستید و کار دشواری پیش رو دارید.

نامور مطلق درباره اینکه تا کنون ساره بیات در این زمینه مفید عمل کرده است یا نه؟ بیان کرد: به عقیده من مفید بوده است و می‌تواند با برنامه‌ای که از سوی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی به این هنرمند سینما داده می‌شود و همچنین زمان آزادی که در آینده پیدا خواهد کرد، مفیدتر هم باشد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اضافه کرد: در مدتی که خانم بیات سفیر صنایع دستی شد، درگیر چند پروژه بزرگ بود به همین دلیل زمان آزاد و کافی نداشت با این حال هر زمانی که معاونت صنایع دستی برنامه داشت به سختی هم که شده در برنامه‌ها حاضر شد. قطعا در آینده از وجود این هنرمند سینما استفاده بهتر و بیشتری می‌بریم. این بازیگر می‌تواند با قشر جوانی که با او در ارتباط هستند و کارهایش را ترغیب می‌کند، در حوزه صنایع دستی موثر باشد.

او با بیان اینکه معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی از هر چیزی که بتواند به گفتمان، کیفی سازی و تجاری سازی صنایع دستی کمک کند، استفاده می‌کند، افزود: خانم بیات می‌تواند به بخشی از گفتمان سازی در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی کمک کند. معاونت صنایع دستی از هر کس دیگری که بتواند در این زمینه کمک کند، بهره می‌برد.

نامور مطلق اظهار کرد: حضور ایشان موجب می‌شود بخشی از جامعه که با صنایع دستی مرتبط نیستند، از طریق این بازیگر با این حوزه ارتباط برقرار کنند. معاونت صنایع دستی آماده است تا از ظرفیت بیشتر در این زمینه استفاده کند. ما حوزه گشوده رویی هستیم و دوست داریم برای بهبود وضعیت هنرمندان از همه‌ی امکانات استفاده کنیم. خانم بیات هم تا کنون همراهی خوبی با ما داشته‌ و امیدواریم بیشتر از او و امثال این هنرمند در این زمینه بهره ببریم.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳