پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 18 September 2025
کد خبر: ۴۷۹۳
تاریخ انتشار : ۰۵ : ۱۲ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۴

آثار هنری کشور مکزیک در جشنواره بین المللی تجسمی فجر به نمایش در خواهد آمد

روز هنر مکزیک با حضور نماینده سازمان ملل و سازمان یونسکو در ایران در هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر برگزار می شود.

دیباچه:

بخش بین الملل این دوره از جشنواره میزبان نمایشگاه آثار هنری کشور مکزیک با موضوع نور است که در آن آثار نقاشی، عکس و آثار حجمی سه هنرمند مکزیکی خوسه پوسادا، تینا مودوتی و گابریلا رودریگز به نمایش درآمده است.

poster 8th fajr 02.indd



به گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی تجسمی فجر، روز هنر مکزیک ،20 بهمن ماه با حضور گابریلا رودریگز هنرمند مکزیکی در ایران و جمعی از سفرای کشورهای خارجی، مسوولان فرهنگی و هنری کشور و هنرمندان در فرهنگستان هنر برگزار می شود.
در این مراسم سفیر کشور مکزیک و نماینده سازمان ملل درباره سال نور که از سوی سازمان ملل نام گذاری شده و آثار هنرمندان مکزیکی با این موضوع در جشنواره تجسمی فجر به نمایش در آمده به سخنرانی خواهند پرداخت.
همچنین گابریلا رودریگز هنرمند مکزیکی درباره آثار خود در نمایشگاه جشنواره هنرهای تجسمی فجر سخنرانی خواهد کرد و مجتبی آقایی نیز درباره آثار عکس هنرمند فقید مکزیکی تینا مودتی به ارائه توضیحاتی می پردازد.
روز هنر مکزیک روز سه شنبه 20 بهمن ماه ساعت 17 در سالن ایران فرهنگستان هنر در کنار نمایشگاه هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر برگزار خواهد شد.

**مراسم تجلیل از هنرمندان عرصه تجسمی به تعویق افتاد
مراسم تجلیل از 25 هنرمند عرصه هنرهای تجسمی کشور که قرار بود امروز 18 بهمن ماه در فرهنگستان هنر برگزار شود به تعویق افتاد.
به گزارش روابط عمومی هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر؛ 18 بهمن ماه قرار بود به مناسبت نام گذاری ایام یوم الله دهه فجر، به نام 'انقلاب اسلامی، معنویت گرایی، حاکمیت ارزش ها، فرهنگ و تمدن نوین اسلامی' از هنرمندان باسابقه عرصه هنرهای تجسمی سراسر کشور که موفق به دریافت درجه یک هنری کشور (معادل دکتری) شده اند، طی مراسمی تجلیل به عمل آید که این مراسم به دلیل حضور جامعه هنری در مرقد امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با امام راحل به تعویق افتاد و بزودی زمان و مکان آن اعلام خواهد شد.
همچنین زمان مراسم گشایش نمایشگاه بخش امام رضا (ع) ارادت دیرین هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر که مقرر بود ساعت 20 امروز 18 بهمن در موزه هنرهای فلسطین فرهنگستان هنر برگزار شود به ساعت 17 تغییر کرد.
این نمایشگاه با آثاری از موزه آستان قدس رضوی و موزه ملک به مناسبت هشتمین دوره برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر برپا می شود.
هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در این دوره با رویکرد هنر معاصر برپا شده است و از 9 تا 17 اسفندماه در موسسه فرهنگی هنری صبا میزبان علاقه مندان است.
ایرنا نوشت: این رویداد هنری علاوه بر بخش نمایشگاهی در بخش های جنبی میزبان آثار بخش مفاخر، آرتکس، همایش، فیلم مستند تجسمی، نمایشگاه بخش امام رضا (ع)، هنر مقاومتی و هنر ملی است.
هشتمین جشنواره بین المللی تجسمی فجر به همت مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دبیرکلی مجتبی آقایی در موسسه فرهنگی و هنری صبا برگزار می شود.
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴