پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴  |  Thursday, 24 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۸۳۳
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۱۴ - ۰۴ مهر ۱۳۹۶
نمایشگاه عکس «محرم از نگاه من» به روایت مهدی اصلانی شامل مجموعه‌ عکس‌های ایام محرم در گالري انجمن سينماي جوانان ايران در شهرستان سنقر و کلیایی در استان کرمانشاه برپا ‌شد.

به گزارش دیباچه، نمایشگاه عکس «محرم از نگاه من» به روایت مهدی اصلانی شامل 48 فریم از عکس‌های ایام محرم در فاصله سال‌های ۹2 تا ۹۴، دیروز دوشنبه 3 مهر ماه جاری در محل گالري انجمن سينماي جوانان ايران نمايندگي شهرستان سنقر وكليايي در استان کرمانشاه گشایش یافت و تا روز 12 مهر ماه ادامه خواهد داشت و از ساعت ٩ صبح تا ٩ شب در معرض دید عموم مردم و علاقمندان به هنر عکاسی قرار خواهد گرفت.

نمایشگاه عکس «محرم از نگاه من» به روایت «مهدی اصلانی» گشایش یافت

نمایشگاه عکس «محرم از نگاه من» چهارمين نمايشگاه انفرادي مهدی اصلانی هنرمند عکاس و فیلمبردار سینمای ایران است که در معرفی آن آمده است: سوگ آئين عاشورا بي‌شك يكي از فرازهاي مهم فرهنگ ايراني اسلامي است اين مراسم كه يادآور ايمان و مبارزه امام حسين عليه السلام عليه ظالمان و حاكمان جبار است به شكل يك رفتار عظيم مردمي، با تكيه به فرهنگ‌هاي بومى و قومى همه ساله با شكوه تمام برگزار مي‌شود. فكر جمع‌آورى سندهاى تصويرى اين آئين، در ذهن مهدى اصلانى از 5 سال پيش آغاز شده و عملكرد او رفته رفته به آلبوم بزرگى از حضور مردم شهرش در اين ايام بدل شده است. مگر نه اينكه يكى از جدى‌ترين وظايف و مسئوليت‌هاى عكاسى مستند ـ اجتماعى ثبت لحظه لحظه آئين‌ها با رنگ و بوى محلى براى جاودان كردن اين مراسم است.

نخستین نمایشگاه عکس «نگاره‌های سرخ 1» به روایت «مهدی اصلانی» شامل 50 قطعه عکس، سال 93 در شهرستان قروه در استان کردستان برپا شد و همچنین دومین نمایشگاه این هنرمند سنقری تحت عنوان «نگاره‌های سرخ ۲» شامل مجموعه‌ای از عکس‌های ایام محرم و صفر در فاصله سال‌های ۹۱ تا ۹۴ شهرهای کربلا، نجف اشرف، سنقر، قروه، سریش‌آباد و ... با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره اوقاف و امور خیریه سنقر، در آذرماه 94 در حسینیه امامزاده احمد (ع) شهرستان سنقر و کلیایی در استان کرمانشاه برپاشد.

«مهدی اصلانی» اول آذرماه سال 1360 در شهرستان سنقر در استان کرمانشاه متولد شد؛ فارغ التحصیل رشته عکاسی است و از سال 1389 در این رشته هنری فعالیت می‌کند. وی از سال ۱۳۷۹ به عنوان دستیار فیلمبردار سینما و هم اکنون به عنوان فیلمبردار سینما در فیلم‌های مختلف سینمایی، مستند، تجربی و کوتاه حضور مؤثری داشته است. وی هم اکنون مدیریت انجمن سينماي جوانان ايران نمايندگي شهرستان سنقر وكليايي در استان کرمانشاه را برعهده دارد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳