شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 07 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۷۵۸
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۱۱ - ۰۱ مهر ۱۳۹۶
بیژن بیرنگ درباره علت ضعف سریال‌های تلویزیون اظهار کرد: متأسفانه مدتی است تلویزیون دچار رکود شده است و همه برنامه‌ها روی موضوعات تکراری می‌چرخد؛ در واقع باید تحولی بزرگ در نگاه تلویزیون صورت بگیرد.

به گزارش دیباچه، این کارگردان با اشاره به رکود در تلویزیون، در نگاهی جامع‌تر با اعتقاد بر اینکه جامعه ما دچار رکود فرهنگی شده است، اظهار کرد: حتی در سینما هم این اتفاق شکل گرفته است. از میان ۱۰۰ فیلمی که ساخته می‌شود، سه ـ چهار فیلم خوب وجود دارد که برای مخاطب جذاب است.

بیرنگ سپس یادآور شد: زمانی خطوط قرمزی درباره‌ مسائل سیاسی و اجتماعی در جامعه و تلویزیون داشتیم که این خطوط قرمز برایمان جذابیت داشت اما زمانی که این خطوط قرمز شکسته شد این جذابیت‌ها هم از بین رفت. از طرفی شبکه‌های اجتماعی را می‌بینید که هیچ موضوع اجتماعی نیست که دیگر در آن فضاها نباشد و به آن پرداخته نشده باشد؛ بنابراین بیشتر نیازهای مخاطب از این جنبه اشباع شده است و اگر این مسائل را بار دیگر در تلویزیون و سینما ببیند، آن را پس می‌زند. تلویزیون در حال حاضر باید نیاز جامعه را درک کند. شاید مشکل تلویزیون همین باشد.

او سپس با اشاره به ضعف فیلمنامه‌های تلویزیون یادآور شد: مشکل ما از اول همان فیلمنامه بوده است. آدم باید استعداد داشته باشد که یک فیلمنامه خوب را خراب کند، اما سخت است از یک فیلمنامه بد چیزی دربیاوریم.

بیژن بیرنگ: سخت است از یک فیلمنامه بد چیزی دربیاوریم

بیرنگ با اعتقاد بر اینکه باید تحولی در مدیریت فرهنگی ایجاد شود، اظهار کرد: مدیریت فرهنگ وجود ندارد. مدیریت فرهنگ باید به این معنا باشد که فرهنگ را مدیریت کنیم اما متأسفانه مدیریت فرهنگ در جامعه ما این گونه است که فرهنگی‌ها را مدیریت می‌کنیم.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو بیژن بیرنگ از پیگیری شبکه دو سیما برای ساخت «بابا لنگ دراز» خبر داد. او پیش‌تر اعلام کرده بود که طرح این مجموعه را به تلویزیون ارائه کرده است.

این کارگردان درباره اینکه آیا مجموعه‌ تلویزیونی «بابا لنگ دراز» ساخته خواهد شد؟ اظهار کرد: شبکه دو در حال حاضر پیگیر سریال است و ما هم تلاش کرده‌ایم این ارتباط خوب برقرار شود تا ساخت سریال به سرانجام برسد.

این تهیه‌کننده قدیمی در عین حال یادآور شد ‌که هنوز نگارش «بابا لنگ دراز» آغاز نشده است و منتظر تایید شبکه دو سیما هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دیباچه ، بیژن بیرنگ
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳