شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۶۶۳
تاریخ انتشار : ۴۴ : ۱۴ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۶
جشن «سیمرغ شمایید» در باغ کتاب تهران برگزار می شود.
به گزارش دیباچه، مجید آهنگ مدیر جشنواره «درناهای کاغذی» (سیمرغ شمایید) درباره دوره چهارم این جشنواره گفت: این جشنواره با همت موسسه «سرزمین کاغذ و تا» برگزار می شود و جشن «سیمرغ شمایید» در باغ کتاب تهران برگزار خواهد شد.

آهنگ در خصوص کنداکتور برنامه های جشن عنوان کرد: جشن «سیمرغ شمایید» طی دو روز 29 و 30 شهریور ماه در باغ کتاب تهران اجرا می شود، و شامل پرواز درناهای کاغذی، جشن صلح و برگزاری کارگاه های جانبی می باشد که ورود برای علاقه مندان آزاد و رایگان می باشد.
وی بیان کرد: این جشنواره به مناسبت روز جهانی صلح برگزار می شود و ما سعی کردیم به بومی سازی این درناها بپردازیم و برای همین به جای هزار درنا، سی هزار درنا می سازیم که اشاره به سیمرغ ایرانی دارد. به بازتاب بین المللی این اتفاق هم بسیار فکر می کنیم و به نوعی می خواهیم در کنار صلح طلبی ایرانی ها، اتحاد و همبستگی را نیز به نمایش بگذاریم.

زمان و مکان جشن «سیمرغ شمایید» اعلام شد

آهنگ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه هدف از برگزاری این جشنواره چه بوده است، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد و انتقال حال خوب است، رسیدن به احساسی به نام صلح درون، چرا که اعتقاد ما بر این است که صلح جهانی زمانی محقق می شود که از درون احساسی خوب را تجربه کنیم و با خودمان دوست باشیم. درنا درست کنیم و با آموزش آن به دیگران، حال خوب را ترویج کنیم.

مدیر جشنواره «درناهای کاغذی»  در مورد سرانجام درناهای ساخته شده گفت: مجموعه سی هزار درنایی که از سراسر کشور برای این جشنواره ارسال شده، بخشی برای نمایش در باغ کتاب و بخشی دیگر به مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست،  آسایشگاه سالمندان، مراکز نگهداری از جانبازان، مراکز نگهداری از کودکان مبتلا به سرطان و  ... اهدا می شود. در واقع کانون توجه ما عزیزیانی هستند که به هر نحوی جسمی یا روحی آسیب دیده اند.

«درنا» سمبل روز جهانی صلح است و به داستان معروف ساداکو ساساکی برمی گردد که هنگامی که بمب به هیروشیما برخورد کرد توسط موج حاصل از انفجار به بیرون از پنجره خانه اش پرتاب شد اما زنده ماند. او به دلیل قرار گرفتن در معرض تشعشعات اتمی به بیماری لوسمی مبتلا شد و به بیمارستان صلیب سرخ در نزدیکی محل زندگیش منتقل شد و بالاخره در فوریه  ۱۹۵۵ بیماری او تشخیص داده و او بستری شد.

ساداکو در دوران بیماری هیچ گاه امیدش را از دست نداد و بر اساس یک افسانه ژاپنی که می گوید اگر هزار درنای کاغذی بسازید به آرزوی خود می رسید شروع به ساخت درنا کرد اما فقط توانست ۶۴۴ درنا بسازد. پس از مرگش دوستانش شروع کردند به ساخت درنای کاغذی تا این عدد را به هزار برسانند و بعد نامه ای درباره این موضوع به سازمان ملل ارسال کردند و از آن پس درنا نماد صلح در جهان شد.

کنداکتور جشن «سیمرغ شمایید» :
چهارشنبه 29 شهریور ماه 1396
•  پرواز درناهای کاغذی . ساعت 16 . درب اصلی باغ کتاب تهران
•  جشن صلح . ساعت 17 تا 19 . سالن همایش های باغ کتاب تهران
•  بازدید از سازه صلح و شرکت در کارگاه ها . ساعت 17 الی 22
پنجشنبه 30 شهریور ماه 1396
بازدید از سازه صلح و شرکت در کارگاه ها . ساعت 10 الی 22 . باغ کتاب تهران

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید صفحه «سیمرغ شمایید» را در اینستاگرام دنبال نمایید:
Simorgh_shomaeid
و یا به کانال تلگرام  سرزمین کاغذ و تا بپیوندید: 
Origamiroshana
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳