جمعه ۲۸ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 19 September 2025
کد خبر: ۴۷۵۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۱ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۶

علی نصیریان راز موفقیت یک بازیگر را فاش کرد

بازیگر نقش بزرگ آقا گفت: دوست ندارم از روی فیلم‌های هالیوودی الگوبرداری کنم. خلاقیت از خود انسان و بازیگر ناشی می‌شود. در کل علاقه دارم خودم باشم نه اینکه از کسی الگوبرداری کنم. تاکنون هرکاری کرده‌ام از مطالعات، تمرینات و کنجکاوی خودم بوده است.

به گزارش دیباچه، علی نصیریان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، درخصوص روند طولانی مدت موفقیت‌هایش در عرصه بازیگری گفت: این بحثی بسیار طولانی است و نمی‌شود آن را در چند کلمه خلاصه کرد اما در همین حد باید بگویم که استمرار تمرین‌ها، کار کردن، تفکر کردن و در خود اندیشیدن باعث موفقیت یک بازیگر خواهد شد.

وی در همین راستا ادامه داد: انتخاب نقش هم یکی از راه‌های موفقیت در بازیگری است. خود من همواره سعی می‌کنم که نقش‌هایی را انتخاب کنم که دارای فراز و نشیب و پیچیدگی ساختار باشند. این نقش‌ها به من این فرصت را داده‌اند که بتوانم خود را با آنها محک زده و توانایی‌هایم را به کار گیرم. شما وقتی در انتخاب دقت نمایید، فیلمسازان هم در انتخاب شما دقت می‌کنند.

علی نصیریان راز موفقیت یک بازیگر را فاش کرد

بازیگر نقش "بزرگ آقا" تبدیل نقش‌های کم به نقش‌های ماندگار را یکی از نبوغ بازیگری خواند و افزود: اینکه یک بازیگر بتواند نقشی کوچک را به بهترین شکل بازی کند به خلاقیتش بستگی دارد. اگر بازیگر بخواهد به سادگی از نقش بگذرد و فقط اجرایش کند بی شک تاثیر گذار نیست اما با تفکر و تمرین سراغ آن نقش برود ممکن است سالها با همان نقش در یادها بماند.

وی هنر را بسیار پیچیده توصیف کرد و اذعان کرد: کار هنر اصلاً آسان نیست و نمی‌توان ساده انگارانه به آن نگاه کرد. ممکن است از دور ببینیم که فلان بازیگر یک نقش را به راحتی بازی می‌کند ولی نمی‌دانید پشت این راحتی چه سختی‌هایی را تحمل کرده است. این راحتی در بازی کردن وقتی به وجود می‌آید که روزها و ماه ها برای رسیدن به آن نقش تلاش شده باشد.

بازیگر سریال "میوه ممنوعه" درخصوص تفاوت بازیگری در سینما و تئاتر و تلویزیون تصریح کرد: بنیاد اولیه تصویر کردن یک نقش است. حال آن که نقش در سینما، تئاتر و تلویزیون باشد. تنها تفاوت بازی در این سه مدیوم میدان عمل یک بازیگر است که به فاصله، نور، لنز، دوربین، زمان و گریم بستگی دارد. در تئاتر با تماشاگری روبرو هستید که در نقاط مختلف سالن نشسته و شما باید با تک تک نقاط در ارتباط باشید، اتفاقی که در سینما و در مواجهه با دوربین اینگونه نیست.

وی با اشاره به آرزوهای خود در بازیگری تاکید کرد: من خیلی دنبال این نیستم که بخواهم نقش خاصی را بازی کنم و آرزوی این چنینی ندارم. بیشتر تمرکز من روی آن است که نقش پیشنهاد شده را از تمام ابعاد مورد بررسی قرار داده و بهترین خود باشم.

بازیگر نمایش اعتراف با اشاره به استعداد بالای هم نسلان خود ادامه داد: بعضی از دوستان من مثل محمدعلی کشاورز و عزت الله انتظامی متاسفانه به علت مشکلات جسمی از بازیگری فاصله گرفته‌اند وگرنه بدون شک در ارائه بازی همچنان پدر قدرت و از لحاظ روحی آماده هستند. خدا را شکر که من همچنان توان جسمی برای ادامه کار در عرصه بازیگری را دارم اما این را بدانید که این عزیزان از لحاظ بازی بسیار بهتر از من هستند و امیدوارم با بازگشت سلامتی‌شان دوباره بتوانند بازی کنند.

نصیریان با اشاره به منفی بودن الگوبرداری از بازیگران خارجی برای بازیگران جوان خاطرنشان کرد: خود من زیاد فرصت فیلم دیدن ندارم. نمی‌گویم که فیلم دیدن بد است اما خیلی دوست ندارم از روی فیلم‌های هالیوودی الگوبرداری کنم. خلاقیت از خود انسان و بازیگر ناشی می‌شود. در کل علاقه دارم خودم باشم نه اینکه از کسی الگوبرداری کنم. تاکنون هرکاری کرده‌ام از مطالعات، تمرینات و کنجکاوی خودم بوده است.

منبع: میزان
برچسب ها: دیباچه ، علی نصیریان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سپیده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
0
0
کاشکی روزی بازیگر بشم
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴