سه‌شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲  |  Tuesday, 26 September 2023

دیباچه

کد خبر: ۴۷۵۳۷
تاریخ انتشار : ۴۹ : ۱۲ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۶
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: خدا را شکر این روزها حالم به قدری خوب شده که به کارم در رادیو بازگشته ام.

به گزارش دیباچه، صدیقه کیانفر بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در خصوص وضعیت جسمانی خود گفت: خدا را شکر این روزها حالم به قدری خوب شده که به کارم در رادیو بازگشته ام.

وی ادامه داد: در حال حاضر در یک مجموعه 7 قسمتی رادیویی به کارگردانی آشا محرابی مشغول کار هستم و درواقع روزهایم را در رادیو می گذرانم.

صدیقه کیانفر به رادیو بازگشت

کیانفر در خصوص حضور دوباره اش در عرصه تلویزیون خاطرنشان کرد: برای بازی در یک مجموعه اپیزودیک 10 قسمتی تلویزیونی به کارگردانی حسین قنائت قرار است حضور داشته باشم اما همه چیز فعلا در حد حرف است و هنوز قطعی نشده است.

گفتنی است، صدیقه کیانفر چندی پیش دچار خونریزی معده شد و به دلیل این اتفاق چند روزی در بیمارستان بستری بود تا اینکه با توقف خونریزی معده و بهبود شرایط جسمانی ، بنا بر تشخیص پزشکان مرخص شد.

منبع: میزان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در گفتگو با دیباچه:

جشنواره بازی‌های رایانه‌ای پس از وقفه چهارساله در دهه فجر برگزار می‌شود

۰۹:۰۶  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با یک نویسنده و مربی مشاعره‌ی کودکان

مشاعره؛ جایگزین مناسب برای بازی‌های رایانه ای!

۱۶:۴۸  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
مظفر شفیعی، خواننده و مدرس آواز در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

فعالیت هنرمندان موسیقی سنتی و کلاسیک محدود شده است | وظیفه هنرمند این نیست که برای برگزاری کنسرت به دنبال تهیه کننده باشد!

۱۶:۳۶  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با ناصر عطاپور، خواننده و سرپرست گروه موغام

«هفت شهر عشق» در تبریز به صحنه می‌رود

۱۴:۱۲  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان جوانِ فیلم کوتاه «ژیان»

مسئولان سینمایی، موانع را از سر راه فیلمسازان جوان بردارند

۱۳:۴۹  -  ۲۶ شهريور ۱۴۰۲
در گفت و گو دیباچه با کارگردان مجموعه انیمیشن "دشت پرماجرا" مطرح شد

مخاطبان، تفاوت‌های قابل توجهی را در انیمیشن « دشت پرماجرا » مشاهده می کنند!

۱۷:۰۱  -  ۱۹ شهريور ۱۴۰۲