دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲  |  Monday, 02 October 2023

دیباچه

کد خبر: ۴۷۴۵۶
تاریخ انتشار : ۱۶ : ۱۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۶
بازیگر فیلم "ملک سلیمان" گفت: سینمای امروز ایران خانوادگی است. این روزها فلان خانواده برای کار مد هستند و باید دید فردا روزی سینما به کدام خانواده می‌رسد.

به گزارش دیباچه، امین زندگانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، با ابراز گلایه نسبت سینمای چند سال اخیر ایران گفت: کافی است شما به تولیدات چند سال اخیر سینمای ایران نگاه کنید تا به وضوح ببینید که سینما به هیچ وجه در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد. به جز معدود آثار موفق اکثر تولیدات سینمایی از کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند.

امین زندگانی: سینمای امروز ایران خانوادگی است!

وی درباره کم‌کار شدن خود در عرصه سینما افزود: نمی‌گویم دوستان فیلمنامه‌نویس بد می‌نویسند اما من در انتخاب فیلمنامه بسیار حساس هستم و در هر فیلمی بازی نمی‌کنم. طی این سالها فیلمنامه‌هایی به من پیشنهاد شده که آنها را دوست نداشتم یا درکشان نکرده ‌ام.

بازیگر فیلم ملک سلیمان در همین راستا تصریح کرد: قبل از قبول هر کاری در ابتدا این سوال را پیش روی خود قرار می‌دهم که تماشاگر چرا باید این فیلم را نگاه کند و بعد اگر جواب قانع کننده‌ای پیدا کردم این سوال را می‌پرسم که من چرا باید در این اثر بازی کنم. آیا حضور من تاثیری در نقش می‌گذارد یا صرفاً باید حضور داشته باشم. همین سوالات کمی مرا برای انتخاب‌های سینمایی سختگیر کرده است.

وی با اشاره به خانوادگی شدن سینما خاطرنشان کرد: سینمای امروز ایران خانوادگی است. این روزها فلان خانواده برای کار مد هستند و باید دید فردا روزی سینما به کدام خانواده می‌رسد. همه چیز این روزها بر اساس رابطه و به جای ضابطه در سینما شکل می‌گیرد.

زندگانی درباره فعالیت‌های آتی خود در عرصه بازیگری خاطرنشان کرد: در حال حاضر بازی در سریالی به کارگردانی اسماعیل میهن دوست را پذیرفته‌ام که بر خلاف انتظار فیلمنامه بسیار خوبی داشته و به امید خدا از فردا برای بازی در این سریال کوتاه جلوی دوربین خواهم رفت.

منبع: میزان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در گفتگو با دیباچه:

جشنواره بازی‌های رایانه‌ای پس از وقفه چهارساله در دهه فجر برگزار می‌شود

۰۹:۰۶  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۲
گفتگو دیباچه با یک نویسنده و مربی مشاعره‌ی کودکان

مشاعره؛ جایگزین مناسب برای بازی‌های رایانه ای!

۱۶:۴۸  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۲
پربازدیدها
آخرین اخبار