شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۴۵۲
تاریخ انتشار : ۲۷ : ۱۱ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۶
آلبوم جدید شهرام ناظری با عنوان «عاشق کیست» قبل از آغاز ماه محرم منتشر و توزیع می‌شود.

صدرالدین حسین خانی مدیر شرکت «ایران گام» در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت های این موسسه موسیقایی بیان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته طی روزهای آینده تازه‌ترین آلبوم استاد شهرام ناظری با عنوان «عاشق کیست» در دسترس علاقه مندان موسیقی ایرانی قرار می گیرد. این آلبوم به اعتقاد من یکی از متفاوت ترین و بهترین آثار موسیقایی سال های اخیر موسیقی ایران است که می تواند مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.

«عاشق کیست» شهرام ناظری به زودی منتشر می شود

وی ادامه داد: آلبوم دیگری که در دست انتشار است، اثری به آهنگسازی نوید دهقان و خوانندگی حمیدرضا نوربخش با نام «در آتش آوازها» است که این آلبوم نیز قبل از فرارسیدن ایام محرم و صفر در بازار موسیقی منتشر می شود. در این آلبوم که برای اولین بار از اشعار شیدای گیلانی شاعر معاصر استفاده شده آثاری نیز با شعر سیمین بهبهانی و عراقی برای علاقه مندان موسیقی اصیل ایرانی ارائه خواهد شد.

مدیر شرکت «ایران گام» در پایان به زمان انتشار تازه ترین آلبوم حجت اشرف زاده خواننده موسیقی ایرانی نیز اشاره کرد و گفت: همان طور که قبلا هم اطلاع رسانی شده بود تمامی کارهای آلبوم انجام شده و طبق برنامه ریزی ها بعد از ایام ماه محرم و صفر منتشر می شود. این اثر مشتمل بر ۱۲ قطعه است که آهنگسازی و تنظیم آن بر عهده ترکیبی از هنرمندان باتجربه از جمله علیرضا افکاری، امیرمیلاد نیکزاد، علی دینه، حمید اکبرزاده، بابک مافی، سعید زمانی و حجت اشرف زاده است. در این آلبوم استاد محمد علی بهمنی، احمد امیرخلیلی، امیر ارجینی، اسحاق انور، امید صباغ نو، عباس محمدی، علی صفری و نیما تقوی به عنوان شاعر و ترانه سرا حضور دارند.

آلبوم دف‌نوازی «حلقه رندان» به آهنگسازی مهرداد کریم خاوری، «مست هشیار» اثر داریوش پیرنیاکان و خوانندگی حمیدرضا نوربخش، «میهن» به آهنگسازی جلیل عندلیبی و خوانندگی سالار عقیلی، آلبوم تصویری «خداوندان اسرار» به آهنگسازی سهراب پورناظری و خوانندگی همایون شجریان، «گفتم نرو» به خوانندگی محمد علیزاده، «کلاژ» به آهنگسازی و نوازندگی مهیار طریحی و «بر مدار زمان» فرهاد صفری، «مسافر» با صدای خسرو شکیبایی از جمله آثاری هستند که طی ماه های اخیر از سوی موسسه «ایران گام» در بازار موسیقی منتشر شده اند.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳