جمعه ۲۷ تير ۱۴۰۴  |  Friday, 18 July 2025
کد خبر: ۴۷۴۰۹
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۱۶ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۶

نمایشگاه گروهى عكس و سفرنامه‌خوانى «از كوره راه تا شاهراه» در گالری «آس» برگزار می‌شود

نمایشگاه گروهى عكس و سلسله ‌نشست‌های سفرنامه‌خوانى «از كوره راه تا شاهراه» در ساعت ١٦ روز جمعه ١٧ شهريور ماه جاری در گالری «آس» تهران افتتاح می‌شود.


به گزارش دیباچه، گروهى عكس و همچنین سلسله ‌نشست‌های سفرنامه‌خوانى «از كوره راه تا شاهراه» از روزهای 17 تا 31 شهریور ماه در گالری «آس» برگزار می‌شود و مراسم افتتاحیيه آن در ساعت ١٦ روز جمعه ١٧ شهريور ماه جاری در گالری «آس» واقع در خیابان شریعتی، بالا‌تر از قیطریه، جنب بانک پارسیان، پلاک ۱۸۳۱ برگزار خواهد و شرکت در این برنامه، برای همه‌ علاقه‌مندان به دنیای هنر و ادبیات و سیاحت و گردشگری آزاد و رایگان است.
روایتهای شیرین اهالی سفر همراه با نمایشگاه گروهی عکس کوله‌باری از سفرنامه‌های شنیدنی از 15 سفرنامه‌گو است که برنامه سفرنامه‌خوانی‌ها هر روز از ساعت 18 آغاز خواهد شد. 
نمایشگاه گروهى عكس و سفرنامه‌خوانى «از كوره راه تا شاهراه» در گالری «آس» برگزار می‌شود


در یادداشت کوتاهی در مورد سلسله ‌نشست‌های سفرنامه‌خوانى «از كوره راه تا شاهراه» که به رشته تحریر در آمده، نوشته شده است: "از «کوره‌راه تا شاه‌راه» راهی‌ست برای رسیدن از واقعیت به خیال ... رویایی که قاب می‌شود در چشمانت ... مات می‌شوی که راه را تا کجای این بی‌راه، سر به راه قدم‌هایت کردی.
می‌روی تا تمام نادیدنی‌ها را برای یک لحظه در حافظه‌ تاریخ ثبت کنی، شاید بماند برای کسانی که ندیده‌اند دیدنی‌های جهان را ... و این رسالت انسان است، رسالتی که چهره‌ زیبای صلح را برای جهان به ارمغان می‌آورد.
از «کوره‌راه تا شاه‌راه» تو را به تماشای صدا می‌برد و جان لحظه‌ها را جاری می‌کند در جام خیال ... در مرور تصویرهایی که خواهید شنید.
از 17 شهریور ماه ... سال اکنون ... ساعتی حدود 4 عصر آغاز مسیر می‌کنیم تا جمعه 31 شهریورماه که به مقصد خواهیم رسید. در این شاه‌راه هم‌قدم ما باشید." 
در نخستین برنامه سلسله ‌نشست‌های سفرنامه‌خوانى شب‌های «از كوره راه تا شاهراه» در ساعت 18 روز جمعه 17 شهریور ماه شاهیت تیوای سادات الحسینی سفرنامه «بر مدار شرق می‌چرخیم»، روز شنبه 18 شهریور عبدالرضا کوهپایه سفرنامه «به امید روزی که همه عاشق مارمولکها باشند»، روز یکشنبه 19 شهریور نسیم معماریان سفرنامه «بی‌کرانگی»، روز دوشنبه 20 شهریور امید حاتمی سفرنامه «خراسان بزرگ»، روز سه‌شنبه 21 شهریور خانم نامور و آقای سیماب سفرنامه «نارنگی»، روز چهار‌شنبه 22 شهریور عدالت عابدینی سفرنامه «دوچرخه سواری در تاجیکستان یادگار دیار پارسیان»، روز پنج‌شنبه 23 شهریور علیرضا عالم‌نژاد سفرنامه «روایت تهران»، روز جمعه 24 شهریور مسلم ایران‌نژاد سفرنامه «سفر در سرما با دوچرخه»، روز شنبه 25 شهریور پرویز شجاعی پارسا سفرنامه «سفر به مالدیو سرزمین شن‌های سفید»، روز یکشنبه 26 شهریور پویان مقدم سفرنامه «جاده ابریشم»، روز دوشنبه 27 شهریور امیر شاهچراغیان سفرنامه «به دنبال آسما شب»، روز سه‌شنبه 28 شهریور امید غلامعلی‌پور سفرنامه «دیدنی‌های اروپای شرقی»، روز چهارشنبه  29 شهریور شهاب چراغی سفرنامه «ماداگاسکار، سرزمین عجایب»، روز پنجشنبه 30 شهریور حسین عابدینی سفرنامه «از آتاکاما تا پاتاگونیا» و همچنین روز جمعه 31 شهریور لقمان رفیعی و آرام عبدی سفرنامه «خاطرات شرق آسیا» را قرائت خواهد شد. 

نمایشگاه گروهى عكس و سفرنامه‌خوانى «از كوره راه تا شاهراه» در گالری «آس» برگزار می‌شود

مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳