چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۱۶۵
تاریخ انتشار : ۰۴ : ۱۱ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
رضا کیانیان از اجرای نمایش «حرفه‌ای‌» در کانادا خبر داد؛ نمایشی که سال گذشته، بهمن ماه و اسفندماه در تهران اجرا شد و با استقبال خوبی روبرو بود.

به گزارش دیباچه این هنرمند سینما و تئاتر ‌ادامه داد: پس از اجرایی که سال گذشته در تهران داشتیم، چند اجرای محدود در مشهد قبل از انتخابات داشتیم که مورد استقبال قرار گرفت و به زودی با هماهنگی دوست‌مان مسعود پاکدل آبان ماه در ونکورو و تورنتو تئاترمان را به صحنه میبریم.

او درباره تغییرات گروه در اجرای ونکوور توضیح داد:‌ فقط متاسفانه خانم بهاره رهنما نمی‌تواند ما را همراهی کند که قرار است بازیگر دیگری جایگزین ایشان شود که هنوز مشخص نشده چه کسی خواهد بود.

رضا کیانیان: دوشنبه‌های شهرزاد معروف است!

رضا کیانیان درباره فعالیت‌های این روزهایش گفت:‌ از آذر ماه سال گذشته مشغول سریال «شهرزاد» هستم و هنوز هم کار ادامه دارد. وقتی در فیلم یا سریالی مشغول بازی هستم،کار دیگری را قبول نمی‌کنم چون نقشی را که بازی کنم برایم تجربه جدیدی است و برای رسیدن به آن نقش و ادامه کامل آن می‌بایست تمام فکر و ذکرم همان نقش باشد وگرنه کم فروشی کرده‌ام.

او در عین حال گفت: البته جزو تعهدات‌مان و قراردادمان در سریال «شهرزاد» هم هست که در سریال یا فیلم دیگری بازی نکنیم تا هر زمان نیاز به حضورمان جلوی دوربین بود، حاضر باشیم.

کیانیان درباره بازتاب حضورش در سریال «شهرزاد» که این روزها در شبکه نمایش خانگی عرضه شده است، توضیح داد: البته من پیش از این در «قلب یخی» دیگر سریال شبکه نمایش خانگی حضور داشتم اما «شهرزاد» به هر حال معروفیت بیشتری دارد و بیشتر بین مخاطبان جا افتاده است و دوشنبه‌های شهرزاد معروف است و با وجود اینکه مردم ما این سریال را می‌توانند در دنیای مجازی دانلود کنند اما سعی می‌کنند حتما CD را بخرند. این یعنی پیشرفت فرهنگی تماشاگر. حالا تماشاگر می‌داند چه هزینه‌ای صرف تولید ‌یک فیلم یا یک سریال شده است. به خصوص یک سریال پر خرج و پر زحمت مثل «شهرزاد»، حالا تماشاگر ما را از خودشان می‌داند و در صدد کمک به ماست. این روزها مردم ما از CD های قاچاق هم استقبال نمی‌کند که این یک اتفاق خوشایند است. یک گام به جلو ست و من از همه مردم به خاطر این همکاری تشکر می‌کنم.

رضا کیانیان در پایان از رفتارهای برخی خبرنگارها گله کرد و گفت: من همیشه رابطه‌ام با روزنامه‌ها و سایت‌ها، رابطه‌ خوب و قابل اعتمادی بوده است اما اخیراً یک روزنامه مطلبی را از من چاپ کرده که برخلاف صحبتی بوده که با خبرنگار داشتم، البته خبرنگاری که نمی‌شناختم و فقط به دلیل احترام ویژه‌ای که به این صنف دارم، راضی شدم مصاحبه کنم.

او در عین حال گفت: من برای خبرنگاران احترام ویژه‌ای قائل هستم، به هر حال هر سال وقتی که روز خبرنگار می‌شود، تأکید به بازگشایی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران دارم، چون معتقدم همچون خانه سینما هیچ اتفاقی ناگواری نمی‌افتد. اگر دوباره بازگشایی شود، حتما به نفع همه است.

رضا کیانیان خاطرنشان کرد: با همه دوستان خبرنگارم هم وقتی مصاحبه می‌کنم، شرط می‌کنم حتماً بعد از تنظیم، مطلب را بخوانم، چون وقتی صحبت می‌کنیم ادبیات‌مان و به کار بردن کلمات فرق می‌کند تا زمانی که به نوشته تبدیل می‌شود. قرار بود گزارشی به مناسبت روز عکاس تهیه و چاپ شود و من یک مقدار مفصل‌تر در رابطه با عکاسی و بخصوص عکاسی سینما حرف زدم و این خبرنگار بدون اینکه ادیت شده‌اش را برایم بفرستد و فرصت تصحیح را به من بدهد، تحویل روزنامه داد و شورای تیتر، جمله‌ای از قول من را به عنوان تیتر اول گذاشت که حرف من نبود!!! به هر حال این اتفاق متاسفانه باعث بی‌اعتمادی من به دوستان خبرنگاری که نمی‌شناسم شده، البته نظرات من مشخص است و همه تقریباً‌ می‌دانند ولی به هر حال وقتی حرف غلط از من نقل قول می‌شود، شبهه ایجاد می‌کند و این اتفاق باعث شد که من وقتی خبرنگاری را نشناسم، دیگر با او مصاحبه نکنم و این کار اعتماد مرا از بین برد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دیباچه ، رضا کیانیان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳