چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۰۷۶
تاریخ انتشار : ۳۹ : ۱۰ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۶
کارگردان فیلم ایتالیا ایتالیا گفت: شخصاً هیچ‌وقت علاقه‌ای به ساخت فیلم‌های کمدی بزن و بکوب مرسوم این روزهای سینما را ندارم. در کل اصلاً علاقه‌ای هم به سینمای کمدی ندارم.

به گزارش دیباچه، کاوه صباغ‌زاده کارگردان جوان سینما که سال گذشته با فیلم "ایتالیا ایتالیا" به عنوان کارگردان کار اولی در جشنواره فیلم فجر حاضر بود، درباره ساخت دومین فیلم خود گفت: نگارش فیلمنامه دومین اثر سینمایی‌ام را در دست دارم اما تا زمان اکران فیلم "ایتالیا ایتالیا" ترجیح می‌دهم ساخت فیلم دومم را شروع نکنم.

کاوه صباغ زاده علاقه‌ای به سینمای کمدی ندارد/«ایتالیا ایتالیا» کمدی نیست

وی در همین راستا افزود: اکران "ایتالیا ایتالیا" من را با سلیقه مخاطب و درصد رضایتش از این اثر روبرو می‌کند و در ادامه می‌توانم با تجربه اکران این فیلم، اثر دوم خود را کلید بزنم. به همین دلیل کمی با صبر و حوصله پیش می‌روم و برای تولید این اثر و رساندن به جشنواره فیلم فجر عجله‌ای ندارم. ترجیح من بر این است که فیلمی خوب بسازم تا اینکه صرفاً در جشنواره فیلم داشته باشم.

این کارگردان جوان در مورد تغییر زمان اکران فیلم "ایتالیا ایتالیا" تاکید کرد: با توجه به افت کف فروش یکی از فیلم‌ها قرار بر این شد که ایتالیا ایتالیا کمی زودتر اکران شود اما با خبر شدیم که بنا بر تصمیم جلسه شورای صنفی مبنی بر عدم اکران فیلم‌های کمدی و شاد و فانتزی این فیلم در ماه محرم اکران نمی‌شود. البته من به طور قطع از این تصمیم استقبال می‌کنم زیرا نمی‌خواهم اکران اولین فیلمم با حاشیه صورت پذیرد.

وی در مورد دیده نشدن فیلم در اکثر جشنواره‌ها و جشن‌های سینمایی افزود: هر جشن و یا جشنواره‌ای سلیقه خاص داوران آن مراسم را می‌طلبد و من به شخصه از دیده نشدن فیلمم در اینگونه مراسم استقبال می‌کنم چون وقتی یک کارگردان فیلم اولی در جشنواره‌ها جایزه می‌گیرد فشارهای روی وی برای ساخت فیلم بعدی بسیار زیاد خواهد شد.

این کارگردان فیلم اولی نظر خود در مورد سینمای کمدی روز ایران را اینگونه بیان کرد: شخصاً هیچ‌وقت علاقه‌ای به ساخت این نوع از کمدی بزن و بکوب ندارم. در کل اصلاً علاقه‌ای هم به سینمای کمدی ندارم. به عنوان مثال فیلم "ایتالیا ایتالیا" به هیچ عنوان کمدی نیست و شاید بتوان آن را فیلمی شاد و مفرح دانست که تماشاگر از دیدن آن لذت می‌برد.

صباغ زاده با اشاره به آثار سینمایی "وودی آلن" خاطرنشان کرد: کمدی مورد علاقه من بیشتر کمدی مورد نظر "وودی آلن" است. نوعی از کمدی که سرگرم کننده بوده و شما بعد از دیدن آن فیلم‌ با حال خوبی از سینما خارج می‌شوید. در این نوع از کمدی اصراری بر خنداندن شما در این نوع از آثار وجود ندارد و من هم دوست دارم فیلم‌هایم را در همین سبک و سیاق بسازم و چنین کمدی‌هایی را می‌پسندم.

منبع: میزان
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳