سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴  |  Tuesday, 03 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۰۴۳
تاریخ انتشار : ۲۱ : ۱۱ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۶
در شش ماه سال ۹۶ حدود ۳۰ فیلم اکران و مجموع میزان فروش آنها به رقمی معادل ۱۷۴ میلیارد و ۶۲۵ میلیون ۱۶۳ هزار تومان رسید. در ۱۲ ماهه‌ی سال ۹۵ حدود ۶۰ فیلم اکران شد و مجموع اکران ۶۰ فیلم به رقمی حدود ۱۵۶ میلیارد و ۸۹۹ میلیون و ۷ هزار تومان رسید.

به گزارش دیباچه، در سال 96 تاکنون حدود 30 فیلم اکران و مجموع میزان فروش این فیلم‌ها به رقمی معادل 174 میلیاردو 625 میلیون 163 هزار تومان رسید. این میزان فروش در حالی بدست آمد که فقط 6 ماه از سال گذشته است و نیمی از ظرفیت سینمای ایران برای اکران 30 فیلم دیگر همچنان باقی مانده است.

آمار فروش فیلم‌ها زمانی قابل توجه است که با سال 95 مقایسه شود. در سال 95 حدود 60 فیلم اکران شد و مجموع اکران 60 فیلم به رقمی حدود 156 میلیاردو 899 میلیون و 7 هزار تومان رسید.

فروش سینمای ایران نسبت به سال گذشته دو برابرشده است

در زمان مقایسه جز به جز فروش فیلم‌ها نیز تاکنون فیلم‌هایی که در صدر جدول فروش در سال 96 قرار دارند از همتایان خود در سال 95 بیشتر فروخته‌اند.

تاکنون فیلم نهنگ عنبر2 سلکشن رویا با بیش از 20 میلیارد تومان، گشت ارشاد 2 با بیش از 19 میلیارد تومان، خوب بد جلف با بیش از 16 میلیارد تومان، اکسیدان با بیش از 8 میلیارد تومان، ساعت 5 عصر با بیش از 7 میلیارد تومان به عنوان 5 فیلم ابتدای جدول فروش شناخته می‌شوند البته نباد فراموش کرد که اکران برخی از این فیلم‌ها همچون اکسیدان و ساعت 5 عصر همچنان ادامه دارد. فیلم‌های دیگر همچون ماجرای نیمروز و رگ خواب نیز هرکدام با بیش از 4 میلیارد تومان فروش در رده‌های بعدی قرار دارند.

مقایسه این آمار با سال 95 نشان می‌دهد که وضعیت در سال 96 بسیار بهتر بوده است. در سال 95 پرفروش‌ترین آمار فروش به فیلم فروشنده با رقمی بیش از 15 میلیارد تومان تعلق دارد و رتبه‌های دوم و سوم به من سالوادرو نیستم با 14 میلیارد و سلام بمئبی و 50 کیلو آلبالو هر کدام با 13 میلیارد تومان تعلق دارد و رتبه‌های چهارم و پنجم به فیلم‌های ابد و یک روز و بارکد هرکدام با 11 میلیارد تومان تعلق دارد.

با بررسی این آمار مشخص می‌شود که پرفروش‌ترین فیلم سال 95 یعنی فیلم فروشنده به اندازه سومین فیلم پرفروش سال 96 یعنی فیلم خوب بد جلف بلیت فروخته است.

در انتهای جدول نیز در سال 95 فیلم رفقای خوب با فروشی حدود 16 میلیون و 22 هزار تومان کمترین میزان فروش بلیت را داشته است. در سال 96 نیز تاکنون فیلم سینمایی قلب سفید قاصدک‌ها با فروشی حدود 84 هزار تومان در ردیف آخر قرار دارد.

بررسی این آمار نشان می‌دهد میزان استقبال مخاطبان در سال 96 بسیار بهتر از سال 95 است.

منبع: ایلنا
برچسب ها: دیباچه ، سینما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳