چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۶۹۹۲
تاریخ انتشار : ۴۰ : ۱۶ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
تصویربرداری سریال «پاهای بی قرار» به تهیه‌کنندگی ایرج محمدی و کارگردانی منوچهر هادی آغاز شد.

به گزارش دیباچه؛ مجموعه تلویزیونی «پاهای بی‌قرار» امروز ـ یکشنبه 29 مرداد ماه ـ با حضور مدیر شبکه پنج سیما و اصحاب رسانه در شهرک سینمایی غزالی کلید زده شد.


مجید زین العابدین مدیر شبکه پنج سیما در ابتدای نشست با عوامل سریال از اهتمام شبکه پنج در تولید سریال های نمایشی سخن گفت.

وی با اشاره به وقفه تولید مجموعه های نمایشی شبکه پنج سیما در چند سال اخیر اضافه کرد: اصولا تولید مجموعه های نمایشی تاریخی از نظر محتوا و شکل کاری دشوار است.

تصویربرداری «پاهای بی‌قرار» آغاز شد

مدیر شبکه پنج تحقیق و پژوهش را از اصلی ترین نیازهای کارهای تاریخی دانست و اضافه کرد: کارهایی که بستری از زمان را پوشش می دهند نیازمند وسواس ودقت زیادی هستند و ورود به این عرصه جسارت زیادی نیاز دارد.

وی با قدردانی از عوامل تولید و بازیگران این مجموعه افزود: چهره هایی را پشت و مقابل دوربین می بینیم که باعث دلگرمی هستند و انتظار داریم با چنین تیم منسجمی کار با اقبال مخاطب مواجه شود.
 

گفتنی است، «پاهای بی قرار» در سه فصل زمان حال و گذشته تولید خواهد شد. فصل اول و سوم زمان حال و فصل دوم را زمان گذشته شامل می‌شوند که البته در نسخه نهایی و تدوین شده مخاطب با سریالی 60 قسمتی مواجه خواهد شد که تلفیقی از این سه فصل هستند.

فصل دوم از سال 57 تا 64 را به تصویر می‌کشد. بخش‌های گذشته در شهرک غزالی تصویربرداری می‌شود. یکی از استان‌های جنوبی، مناطق جنگی و لوکیشن‌هایی که دارای بافت سنتی هستند هم از دیگر لوکیشن‌های این سریال است.

مسعود رایگان، پانته آ بهرام، حمید گودرزی، مهرانه مهین ترابی، شاهرخ استخری، لیندا کیانی، افسانه ناصری، سمیرا حسن پور بازیگران اصلی سریال «پاهای بی قرار» هستند.

«پاهای بی قرار» ملودرامی خانوادگی است که به قلم مهدی محمدنژادیان و بابک کایدان برای شبکه پنج سیما تولید خواهد شد. این سریال داستان رویارویی دو خانواده را نشان می‌دهد و قربانیانش فرزندان آن خانواده‌ها هستند. آدم های این قصه زندگی محلی و همسایگی کنار هم داشتند و دارند و بحث مبارزه با اعتیاد و فساد اقتصادی هم از رگه‌های داستان این سریال است.

از دیگر عوامل این مجموعه عبارتند از: مجید موثق سرپرست گروه کارگردانی و برنامه ریزی، بهاره حسینی منشی صحنه، محمد افسری مدیر تصویربرداری، آرتا ماهان طراح گریم، وحید دوزنده مدیر صدابرداری و فرهاد عزیزی فرد طراح صحنه.

مجموعه تلویزیونی «پاهای بی‌قرار» برای پخش از شبکه پنج سیما ساخته می‌شود.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳