جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 05 September 2025
کد خبر: ۴۶۹۴۴
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۰۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۶

فیتیله ای ها به تلویزیون باز می گردند

محمد مسلمی، کارگردان برنامه تلویزیونی «فیتیله»، از آغاز فصل جدید این برنامه برای تلویزیون به همراه تغییرات در محتوا و شکل ظاهری خبر داد و در عین حال از نبود افراد متخصص در حوزه کودک انتقاد و اظهار کرد که با نبود نگاه جدی به این حوزه، مرگ کار کودک نزدیک‌تر می‌شود.

به گزارش دیباچه، این کارگردان درباره جزئیات سری جدید برنامه «فیتیله» اظهار کرد: در حال حاضر در حال پیش تولید هستیم و ضبط برنامه از یک ماه دیگر آغاز خواهد شد.

فیتیله ای ها به تلویزیون باز می گردند

وی ادامه داد: رویکرد سری جدید برنامه «فیتیله» موضوع سلامت، بهداشت شخصی، اجتماعی و روحی است. همچنین در فصل جدید مهدی بصیری تهیه‌کنندگی برنامه را بر عهده دارد و گروه نویسندگان به سرپرستی کریم قدسیانی نگارش متن‌های «فیتیله» را بر عهده خواهد گرفت.

مسلمی گفت: سری جدید «فیتیله» در ۵۰ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای تولید خواهد شد و در آن تلاش می‌شود از لحاظ محتوا و متن قوی‌تر باشیم و با آیتم‌ها و فضاهای جدید تلاش می‌کنیم متفاوت‌تر از سری قبل و با ساختار جدیدی به روی آنتن برویم.

این کارگردان همچنین از آموزش مسائل ایمنی جنسی و امنیت شخصی کودکان در سری جدید برنامه «فیتیله» خبر داد و گفت:‌ در این سری از برنامه قرار است آموزش مسائل ایمنی جنسی و امنیت شخصی را برای کودکان ارائه دهیم و بچه‌ها را متوجه حریم‌ خودشان کنیم. در این راستا رویکردی داریم که هر چند برنامه که جلو می‌رویم بخش‌هایی از برنامه را هم به همین موضوع حریم شخصی اختصاص می‌دهیم.

مسلمی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با اعتقاد بر اینکه هنوز نگاه جدی به برنامه‌های کودک نشده است، اظهار کرد: ما از سال‌های پیش‌مان هم عقب افتاده‌ایم. چه از لحاظ ساختار برنامه‌سازی، چه عروسک و چه داستان‌های ترکیبی به جایی رسیده‌ایم که از برنامه‌های سال‌های پیش تلویزیون هم ضعیف‌تر عمل می‌کنیم. در حالی که این نگاه سیاست‌های کلی را می‌طلبد که در شبکه‌های ما حاکم شود و مخاطبان کودک در سری مختلف را دربرگیرد.

او گفت: متأسفانه آدم‌های متخصص در حوزه کودک نداریم و با نبود نگاه جدی به این حوزه، مرگ کار کودک نزدیک‌تر می‌شود.

این کارگردان با اشاره به اینکه نگاه جدی به برنامه کودک، ساختار جدی و تشکیلات هدفمند وجود ندارد، یادآور شد: ما همچنان دچار سردرگمی هستیم و این بی‌انگیزگی روز به روز بیشتر خواهد شد؛ چرا که هیچ حمایت از برنامه‌های حوزه کودک نمی‌شود. در حالی که مقام معظم رهبری بارها گفته‌اند بچه‌ها را جدی بگیریم اما هنوز این مولفه جدی گرفته نشده است. البته این مسئله فقط به برنامه‌های کودک در تلویزیون برنمی‌گردد بلکه در تئاتر و سینما هم مشهود است.

کارگردان «فیتیله» در پایان بیان کرد: شاید عشق خودمان است که ما را برای ادامه ساخت برنامه‌های کودک نگه داشته است. در حال حاضر حرف جدیدی برای گفتن نداریم چرا که سیاست خاصی نداریم. با توجه به اینکه شبکه کودک داریم اما عملا اتفاقی نمی‌افتد.

منبع: ایسنا
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴