شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۶۹۴۴
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۰۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
محمد مسلمی، کارگردان برنامه تلویزیونی «فیتیله»، از آغاز فصل جدید این برنامه برای تلویزیون به همراه تغییرات در محتوا و شکل ظاهری خبر داد و در عین حال از نبود افراد متخصص در حوزه کودک انتقاد و اظهار کرد که با نبود نگاه جدی به این حوزه، مرگ کار کودک نزدیک‌تر می‌شود.

به گزارش دیباچه، این کارگردان درباره جزئیات سری جدید برنامه «فیتیله» اظهار کرد: در حال حاضر در حال پیش تولید هستیم و ضبط برنامه از یک ماه دیگر آغاز خواهد شد.

فیتیله ای ها به تلویزیون باز می گردند

وی ادامه داد: رویکرد سری جدید برنامه «فیتیله» موضوع سلامت، بهداشت شخصی، اجتماعی و روحی است. همچنین در فصل جدید مهدی بصیری تهیه‌کنندگی برنامه را بر عهده دارد و گروه نویسندگان به سرپرستی کریم قدسیانی نگارش متن‌های «فیتیله» را بر عهده خواهد گرفت.

مسلمی گفت: سری جدید «فیتیله» در ۵۰ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای تولید خواهد شد و در آن تلاش می‌شود از لحاظ محتوا و متن قوی‌تر باشیم و با آیتم‌ها و فضاهای جدید تلاش می‌کنیم متفاوت‌تر از سری قبل و با ساختار جدیدی به روی آنتن برویم.

این کارگردان همچنین از آموزش مسائل ایمنی جنسی و امنیت شخصی کودکان در سری جدید برنامه «فیتیله» خبر داد و گفت:‌ در این سری از برنامه قرار است آموزش مسائل ایمنی جنسی و امنیت شخصی را برای کودکان ارائه دهیم و بچه‌ها را متوجه حریم‌ خودشان کنیم. در این راستا رویکردی داریم که هر چند برنامه که جلو می‌رویم بخش‌هایی از برنامه را هم به همین موضوع حریم شخصی اختصاص می‌دهیم.

مسلمی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با اعتقاد بر اینکه هنوز نگاه جدی به برنامه‌های کودک نشده است، اظهار کرد: ما از سال‌های پیش‌مان هم عقب افتاده‌ایم. چه از لحاظ ساختار برنامه‌سازی، چه عروسک و چه داستان‌های ترکیبی به جایی رسیده‌ایم که از برنامه‌های سال‌های پیش تلویزیون هم ضعیف‌تر عمل می‌کنیم. در حالی که این نگاه سیاست‌های کلی را می‌طلبد که در شبکه‌های ما حاکم شود و مخاطبان کودک در سری مختلف را دربرگیرد.

او گفت: متأسفانه آدم‌های متخصص در حوزه کودک نداریم و با نبود نگاه جدی به این حوزه، مرگ کار کودک نزدیک‌تر می‌شود.

این کارگردان با اشاره به اینکه نگاه جدی به برنامه کودک، ساختار جدی و تشکیلات هدفمند وجود ندارد، یادآور شد: ما همچنان دچار سردرگمی هستیم و این بی‌انگیزگی روز به روز بیشتر خواهد شد؛ چرا که هیچ حمایت از برنامه‌های حوزه کودک نمی‌شود. در حالی که مقام معظم رهبری بارها گفته‌اند بچه‌ها را جدی بگیریم اما هنوز این مولفه جدی گرفته نشده است. البته این مسئله فقط به برنامه‌های کودک در تلویزیون برنمی‌گردد بلکه در تئاتر و سینما هم مشهود است.

کارگردان «فیتیله» در پایان بیان کرد: شاید عشق خودمان است که ما را برای ادامه ساخت برنامه‌های کودک نگه داشته است. در حال حاضر حرف جدیدی برای گفتن نداریم چرا که سیاست خاصی نداریم. با توجه به اینکه شبکه کودک داریم اما عملا اتفاقی نمی‌افتد.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳