يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 September 2025
کد خبر: ۴۶۸۷۱
تاریخ انتشار : ۰۱ : ۱۶ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۶

محمد علی کشاورز به تماشای نقش آفرینی علی نصیریان در «اعتراف» نشست

علی نصیریان بازیگر نمایش «اعتراف» شب گذشته در میان استقبال مخاطبان از محمدعلی کشاورز، خود را شاگرد او دانست و گفت: کشاورز همیشه در زندگی تئاتری من حکم استادی داشتند.

به گزارش دیباچه، محمدعلی کشاورز بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون دوشنبه 23 مرداد ماه بعد از مدت‌ها دوری از تئاتر شهر در میان استقبال پرشور مخاطبان به تماشای نمایش «اعتراف» نشست.

شهاب حسینی کارگردان نمایش « اعتراف» بعد از پایان اجرا ضمن تقدیر از حضور محمدعلی کشاورز در تالار اصلی بیان کرد: طی روزهای اخیر با حضور استاد علی نصیریان در نمایش «اعتراف» شاهد هنرنمایی هنرمند بزرگی هستیم که وجودش برای همه ما افتخار است اما امشب تلالو این اجرا با یک خورشید دیگر دو چندان شد و آن حضور استاد محمد علی کشاورز است که در کنار شما عزیزان تماشاگر به تماشای نمایش ما نشستند.

محمد علی کشاورز به تماشای نقش آفرینی علی نصیریان در «اعتراف» نشست

محمد علی کشاورز هم در میان استقبال پرشور مخاطبان بیان کرد: من خودم را شاگرد علی نصیریان می دانم. او نمایشنامه نویس و بازیگر بزرگی است که همیشه در زندگی تئاتری من حکم استادی را داشته و من هرچه در هنر تئاتر ایران تجربه کردم از حضور علی نصیریان بوده است.

وی ضمن قدردانی از گروه اجرایی نمایش «اعتراف» اظهار کرد: همگی شما عزیزان امشب زحمت کشیدید و بسیار عالی بازی کردید من به شخصه سر تعظیم پیش استاد نصیریان فرود می‌آورم و از شهاب حسینی به عنوان کارگردان و بازیگر نمایش تقدیر می‌کنم که حضور بسیار ارزشمندی را روی صحنه پیش روی تماشاگران ارائه دادید.

محمد علی کشاورز به تماشای نقش آفرینی علی نصیریان در «اعتراف» نشست

این بازیگر پیشکسوت در بخش پایانی صحبت‌های خود تصریح کرد: من در تمام طول عمرم از علی نصیریان بسیار آموختم اما اول از همه مواردی که از این هنرمند و همسر مهربانش یاد گرفتم صداقت و انسانیت بود که هیچ گاه آن را فراموش نمی کنم.

علی نصیریان هم خطاب به محمد علی کشاورز گفت: «آقای کشاورز عزیز شما همکار ما هستی، شما تاج سرما هستی و امشب با حضورتان همه ما را سرافراز کردی»

حجت الاسلام دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات هم که در این مراسم حضور داشت، با تشکر از شهاب حسینی و گروه اجرایی نمایش «اعتراف» بیان کرد: شهاب حسینی همواره از بازیگرانی است که من به بازی او علاقه مند بودم . به هر حال امشب این افتخار را داشتم که در کنار هنرمند بزرگ تئاتر ایران استاد محمد علی کشاورز به تماشای نمایش «اعتراف» با هنرمندی استاد علی نصیریان و سایر هنرمندان نشستم و از محتوای آن پندهای زیادی گرفتم.

منبع: فارس
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴