چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۶۸۶۴
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۱۳ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۶
مسئول کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد: با استناد به حدیثی از حضرت رسول (ص) و محور قرار دادن عشق جهانی به امام حسین(ع) «احب الله من احب حسینا» به عنوان شعار اربعین ۹۶ انتخاب شد.

به گزارش دیباچه، حجت‌الاسلام حمید احمدی، مدیر فرهنگی و آموزشی بعثه مقام معظم رهبری و مسئول کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین از مشخص شدن شعارمحوری و رنگ اربعین ۹۶ خبر داد و اعلام کرد: در سال جاری با رایزنی‌هایی که با مسئولان فرهنگی کشور ایران و عراق، برخی نخبگان فرهنگی در سایر کشورها، کمیته‌های تخصصی و شخصیت‌های بزرگ انجام دادیم، ۳۱ شعار برای اربعین سال جاری پیشنهاد شد.

«احب الله من احب حسینا» شعار اربعین 96 شد

وی ادامه داد: شعار محوری اربعین محور حرکت، نوع حرکت و جهت کلی حرکت اربعین را نشان می‌دهد و باید از بین این ۳۱ شعار، شعاری انتخاب می‌شد که نشان دهد اربعین محور همگرایی امت اسلامی است و اکنون به یک پدیده و حرکت عظیم فرهنگی فرامذهبی تبدیل شده است. شعار اربعین باید بیانگر همگرایی، فرامذهبی بودن و جهت‌های کلی حرکت بزرگ اربعین می‌بود، بر همین اساس شعار «احب الله من احب حسینا»( دوستدار حسین محبوب خداست) انتخاب شده که این شعار نشان می دهد که حب، محبت و عشق به حسین (ع) الهی است.

حجت‌الاسلام احمدی خاطرنشان کرد: «حسین منی و انا من حسین احب الله من احب حسینا حسین سبط من الاسباط؛ حسین از من و من از حسینم؛ دوستدار حسین محبوب خداست؛ حسین امتی از امت‌ها است» حدیثی از پیامبر(ص) است و فقط تعلق به مذهب شیعه ندارد. رنگ محوری اربعین نیز مانند سال گذشته رنگ قرمز انتخاب شده و همه حرکت‌ها و تلاش‌ها بر حول محور توسعه محبت اهل بیت(ع) و به ویژه محبت امام حسین(ع) خواهد بود. امام حسین(ع) خودشان می فرمایند «هر کسی ما را دوست بدارد از خاندان ما خواهد بود» برای این دوست داشتن قیدی مطرح نشده است و این دوست داشتن دین، مذهب، قومیت، نژاد و ... نمی شناسد. عشق به حسین(ع) عشقی الهی، انسانی و جهانی است.

وی در پایان سخنان خود خواستار توجه همه زائران اربعین حسینی به قوانین مربوط به سفر اربعین شد و عنوان کرد: درخواست مأکد دولت عراق و مسئولان ایرانی رعایت امنیت کشور ایران و عراق است. یقیناً هیچ کس راضی نیست امنیت دو کشور دچار مشکل شود به همین دلیل باید به دولت های ایران و عراق در تأمین امنیت کمک کنیم و از هم اکنون به فکر تدارک سفری قانومند بر محور اخلاق و محبت به همه انسان‌ها باشیم.

منبع: ایلنا
برچسب ها: دیباچه ، اربعین
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳