شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۶۷۹۵
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۶
الیکا عبدالرزاقی درباره نقش خود در سریال «آرمان دو» توضیح داد که برای اولین بار است در یک سریال کمدی نقش غیرکمدی دارد.

به گزارش دیباچه، الیکا عبدالرزاقی با اشاره سریال ها و فیلمنامه های تلویزیونی بیان کرد: اتفاقی که هنوز در تلویزیون وجود دارد این است که ما یک سیناپس کلی از قصه می دانیم و کارمان را با چهار تا پنج قسمت از فیلمنامه شروع می کنیم.

الیکا عبدالرزاقی: نقشم در «آرمان دو» جدی است

وی ادامه داد: ما چیزی از کلیات و جزییات فیلمنامه نمی‌دانیم و بیشتر به تیم آن سریال اعتماد می کنیم. البته در همین سریالی که اخیرا بازی کردم از فیلمنامه «آرمان‌دو» نیز تنها سه قسمت خواندم اما مساله فرق می کرد و تیم برایش بسیار مهم بود که داستان چگونه و به چه سمتی پیش برود.

این بازیگر یادآور شد: ما در پروژه های آقای مدیری هم فیلمنامه کامل ۹۰ قسمتِ مجموعه را نداشتیم و کار براساس فیدبک های مردم جلو می رفت. در این سریال هم وقتی هنوز اثر دیده نشده است خود ما همکاران باید فیدبک یکدیگر می‌بودیم.

عبدالرزاقی با اشاره به کلیت سریال «آرمان‌دو» اظهار کرد: به نظرم در مجموع این سریال مسیر خوبی در پیش گرفت و ایده اولیه آن یعنی پرداختن به زندگی هنروران هم بسیار جذاب بود. هنروران یعنی کسانی که معمولا سیاهی لشکر هستند و اینجا ما خانواده آنها و جزییات زندگی شان را می بینیم.

بازیگر سری اول «دورهمی» درباره نقش خود در این سریال توضیح داد: من نقش ناهید زنی ۳۵ ساله را دارم که پسر خانواده هنروران با بازی حمید آذرنگ عاشق وی می شود. این هنروران زندگی عجیب و به هم ریخته ای دارند و ما وارد قصه های زندگی آرمان می شویم. البته نقش من در ابتدا به دختر جوان و کنکوری تعلق داشت و بعد با انتخاب من و طی صحبت هایی با احسان عبدی پور کارگردان به این نتیجه رسیدیم که این دختر فارغ التحصیل شده باشد و ۱۰ سال هم از فارغ التحصیلی اش گذشته باشد.

الیکا عبدالرزاقی: نقشم در «آرمان دو» جدی است

وی در پایان توضیح داد: ماجرای سریال روی قصه عاشقانه این دختر و پسر پایه گذاری شده است اما مخاطب در ادامه کار با خرده داستان های زیادی مواجه می شود. یکی از ویژگی های نقش من این است که برای اولین بار یک سریال کمدی بازی می کنم که موقعیت های طنز و کمدی دارد اما نقش خود من در آن جدی است.

سریال «آرمان‌دو» به کارگردانی احسان عبدی پور و تهیه کنندگی ایرج محمدی موقعیت هایی کمدی دارد که قرار است نوروز سال ۹۷ از شبکه سه سیما نمایش داده شود.


منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳