جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴  |  Friday, 17 October 2025
کد خبر: ۴۶۷۴۴
تاریخ انتشار : ۱۸ : ۱۰ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۶

سینمای کودک اولویت خانم بازیگر است!

در حال حاضر دریافت جایزه یا شرکت در جشنواره‌ها برای من اولویت ندارد و برای خودم این اجبار را قائل نیستم که حتما جایزه به دست آورم.

به گزارش دیباچه، ترلان پروانه بازیگر جوان سینمای ایران، در خصوص برنامه‌های آینده‌اش گفت: در حال حاضر در حال بررسی چند فیلمنامه سینمایی هستم و هنوز قرارداد تازه‌ای را منعقد نکرده‌ام ولی در دو پروژه بزرگ کار کرده‌ام که هنوز اکران نشده است. به تازگی فیلمبرداری فیلم «جاده قدیم» به کارگردانی منیژه حکمت به پایان رسیده که قرار است به زودی اکران شود. همین طور فیلم «فراری» به کارگردانی علیرضا داوودنژاد هم در نوبت اکران عمومی قرار دارد.

سینمای کودک اولویت خانم بازیگر است!

این بازیگر در ادامه گفت: در حال بررسی یک فیلمنامه تلویزیونی هستم ولی به احتمال زیاد نتوانم در این پروژه بازی کنم. اگر فیلمنامه خوبی در حوزه سینمای کودک پیشنهاد شود حتما بررسی می‌کنم. سینمای کودک به خاطر همه بازخوردهای مثبت و روحیه مضاعفی که به من می‌دهد همیشه علاقه و اولویت من بوده است و همیشه تلاش کرده‌ام که از این حوزه فاصله نگیرم. در این بخش هم یکی دو فیلمنامه در حال بررسی دارم ولی چون هنوز قراردادی به صورت رسمی منعقد نکرده‌ام نمی‌توانم نامی از آثار ببرم.

پروانه در خصوص جشنواره‌های سینمایی و کاندیدا شدنش در جشنواره بین‌المللی فیلم شهر گفت: می‌توان به بهبود و پیشرفت جشنواره نوپای فیلم شهر امیدوار بود. با توجه به پتانسیل بین‌المللی جشنواره، آثار ارائه شده در آن می‌توانند بهتر و بیشتر دیده شوند. جمع شدن یک مجموعه هنری کنار هم بسیار اتفاق خوبی برای سینمای ایران است که در این جشنواره اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: در حال حاضر دریافت جایزه یا شرکت در جشنواره‌ها برای من اولویت ندارد و برای خودم این اجبار را قائل نیستم که حتما جایزه به دست آورم. البته من هم از به دست آوردن جایزه و یا کاندیدا شدن خوشحال می‌شوم. در همین جشنواره فیلم شهر هم کاندیدا شدن من در کنار بزرگانی چون فاطمه معتمدآریا و مریلا زارعی افتخار بزرگی برای من بود.

این بازیگر افزود: به هر حال ساختن فیلم یک فعالیت گروهی است و اگر اثری در این بین می‌درخشد و موفقیت‌هایی به دست می‌آورد همه عوامل فیلم در آن موفقیت سهم داشته‌اند؛ مانند فیلم «فراری» که در جشنواره فیلم فجر توانست بسیاری از جوایز را دریافت کند و هر بار که اسم فیلم در بخشی به عنوان نامزد و یا برنده مطرح می‌شد من فکر می‌کردم که خود من به عنوان یکی از عوامل فیلم این جایزه را به دست آورده‌ام.

پروانه در پایان تاکید کرد: من 14 سال بازیگری را در سطح حرفه‌ای تجربه کرده‌ام تا امروز آثارم دیده شود. من از 14 سالگی در ایامی که کار کودک می‌کردم هم حواشی و شایعاتی اطراف خودم داشتم؛ همیشه سعی کرده‌ام که به حواشی بی‌توجه باشم و همراه با حساسیت‌هایی که داشتم گزیده‌ای کار کنم و حرفه‌ای رفتار کنم. خدا را شکر که همه آثارم حتی در سینمای کودک دیده شدند و بازخوردهای مثبتی را دریافت کرده‌اند؛ از جمله «آهوی پیشونی سفید» که در جشنواره فیلم کودک به عنوان بهترین فیلم از نگاه مخاطبان انتخاب شد و علاوه بر کودکان، بزرگسالان هم بیننده این اثر بودند.

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴