جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۶۰۱۹
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۱۰ - ۲۵ تير ۱۳۹۶
گزارش جدید سازمان جهانی گردشگری حاکی از رشد متوسط ۶ درصدی گردشگری بین‌المللی در چهار ماهه نخست سال ۲۰۱۷ در مقایسه با سال گذشته میلادی است.

به گزارش دیباچه، براساس این گزارش که طبق آمار و ارقام حد فاصل بین ماه‌های ژانویه تا آوریل سال ۲۰۱۷ میلادی منتشر شده، گردشگری بین‌المللی علاوه‌بر رشد ۶ درصدی در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، به بالاترین سطح از اطمینان کسب و کار در یک دهه اخیر و همچنین رشد پایدار در مقاصد مهم گردشگری همراه بوده است.

رشد گردشگری جهان در نیمه اول ۲۰۱۷

طی چهار ماه نخست سال ۲۰۱۷ در مجموع ۳۶۹ میلیون گردشگر بین‌المللی (گردشگرانی که حداقل یک شب را در مقصدی سپری کرده‌اند) در سراسر جهان سفر کرده‌اند که ۲۱ میلیون بیشتر از آمارهای سال گذشته است.

آمار و ارقام ژانویه تا آوریل هرسال معمولا ۲۸ درصد از آمارهای کل سال را به خود اختصاص می‌دهد.

کشورها و مناطقی که در سال گذشته عملکرد خوبی داشتند، همچنان به روند مثبت خود در سال جدید میلادی ادامه می‌دهند، این در حالی است که مقاصد رو به‌ رکود سال ۲۰۱۶، امسال دوباره احیا شدند و روند صعودی در پیش گرفته‌اند.

بیشترین رشد گردشگری بین‌الملل در چهار ماه نخست سال جاری با ۱۰ درصد مربوط به خاورمیانه است و پس از آن آفریقا با رشد ۸ درصدی، اروپا، آسیا و اقیانوسیه هر کدام با ۶ درصد رشد و آمریکا با ۴ درصد رشد روند مثبت خود را حفظ کرده‌اند.

«طالب ریفاعی»، دبیرکل سازمان جهانی گردشگری در این‌باره اظهار کرد: "مقاصد گردشگری که در سال ۲۰۱۶ تحت تأثیر حوادث منفی قرار گرفته بودند، نشانه‌هایی واضح از بهبود در این دوره زمانی کوتاه از خود نشان داده‌اند و این خبر بسیار خوبی برای همه و بویژه مناطقی است که زندگی مردم وابستگی زیادی به گردشگری دارد".

ریفاعی در ادامه افزود: "همانطور که سال ۲۰۱۷ را به عنوان سال بین‌المللی گردشگری پایدار برای توسعه جشن می‌گیریم، از توسعه مداوم گردشگری استقبال می‌کنیم و به خاطر خواهیم داشت که این رشد موجب افزایش مسئولیت برای ایجاد پایداری اقتصادی اجتماعی و محیطی از طریق گردشگری می‌شود. رشد هیچ وقت دشمن ما نیست و این وظیفه ماست که آن را به شکلی پایدار مدیریت کنیم".

گردشگری بین‌المللی در اروپا پس از گذر از سال پرفراز و نشیب ۲۰۱۶، با رشد ۶ درصدی در چهار ماه نخست امسال روبه‌رو بوده است و اعتماد گردشگران به چند مقصد مهم که به سبب اتفاقات تروریستی تحت تأثیر قرار گرفته بودند، بازگشته است و دیگر کشورهای منطقه نیز رشد پایداری داشته‌اند. آمارها مربوط به قاره اروپا بویژه در بخش جنوبی و مدیترانه‌ای رشد بیشتری داشته و از یک درصد در ۴ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۶ به ۹ درصد در مدت مشابه سال جاری رسیده است. غرب و شمال اروپا نیز در این بازه زمانی به ترتیب ۴ و ۹ درصد رشد در عرصه جذب گردشگری بین‌الملل داشته‌اند و منطقه اروپا مرکزی و شرقی نیز همچون سال گذشته ۴ درصد رشد ثبت کرده‌اند.

در منطقه آسیا و اقیانوسیه میزان ورود توریست‌های خارجی از ابتدای سال تا پایان آوریل متوسط ۴ درصد رشد داشته و در این میان منطقه آسیای شرقی با ۱۴ درصد رشد پیشتاز بوده و پس از آن مناطق اقیانوسیه، جنوب شرق آسیا و شمال شرق آسیا به ترتیب با رشد ۷، ۶ و ۵ درصدی قرار گرفته‌اند.

گردشگری بین‌الملل در قاره آمریکا نیز در حالی در این بازه ۴ ماهه با رشد متوسط ۴ درصدی همراه بوده است که بیشترین رشد در این منطقه مربوط به آمریکای جنوبی و مرکزی با ۷ درصد بوده و این رشد در مناطق آمریکای شمالی و کارائیب به ترتیب ۳ و ۲ درصد ثبت شده است.

اطلاعات محدود موجود درباره آفریقا نیز حاکی از مجموع رشد ۸ درصدی ورود گردشگران به این قاره است و در این میان شمال آفریقا با رشد ۱۸ درصدی دوباره احیاء شده است.

گردشگری بین‌الملل در خاورمیانه نیز پس از نزول ۴ درصدی در سال ۲۰۱۶ در چند ماه نخست امسال ۱۰ درصد رشد نسبت به سال گذشته داشته است.

متخصصان سازمان جهانی گردشگری معتقدند آمار و ارقام به دست آمده در چهار ماه نخست سال ۲۰۱۷ در ۱۲ سال اخیر بی‌سابقه بوده و فراتر از انتظارها بوده است.

متخصصان همچنین نسبت به عملکرد گردشگری بین‌المللی در چهار ماهه دوم سال ۲۰۱۷ (می تا اوت) بسیار خوشبین هستند. بازه زمانی می تا اوت بیشتر مقاصد مهم گردشگری فصل اوج توریسم است و این انتظار وجود دارد میزان گردشگران در این مدت زمان به بالاترین حد در یک دهه اخیر برسد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دیباچه ، گردشگری
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
آخرین اخبار