جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۶۰۱۲
تاریخ انتشار : ۱۲ : ۰۹ - ۲۵ تير ۱۳۹۶
محمد احسانی ـ‌ مدیر شبکه نسیم ـ‌ از تازه‌ترین اتفاقات این شبکه و ویژه برنامه‌های تابستانی آن سخن گفت.

به گزارش دیباچه، محمد احسانی در ابتدای برنامه «فرمول یک» گفت: من دکترای مبانی حقوق اسلامی دارم و از سال ۷۳ در ۲۸ سالگی وارد صداوسیما شدم، پیش از آن مدیر و معلم مدرسه بودم.

آیا شبکه نسیم خطوط قرمز کمتری دارد؟

خواست مسؤولان از من حفظ مخاطبان شبکه نسیم است

وی با بیان اینکه کمتر از دو ماه است مدیر شبکه نسیم شده‌ است، افزود: ما وامدار زحمات تیم قبلی از جمله دکتر کرمی و دوستان هستیم و کارهایی را که آنها شروع کرده‌اند ادامه می‌دهیم. اصلی‌ترین دغدغه من و خواست معاون سیما و ریاست سازمان این بود که سطح مخاطب شبکه نسیم را حفظ کنیم و به مرور آن را ارتقاء بدهیم.

احسانی در پاسخ به این سوال ضیاء که آیا می پذیرید مخاطبان تلویزیون کاهش پیدا کرده اند، گفت: مخاطب در تلویزیون می‌رود و می‌آید. برخی برنامه‌ها مخاطبان بیشتری را جذب می‌کنند و اگر برنامه‌سازان با خلاقیت کار را ادامه بدهند، ما نباید نگران افت مخاطب فصلی باشیم. مثلا وقتی من در شبکه نمایش خانگی بودم، گاهی مخاطبانمان زیاد می شد و گاهی با پخش یک سریال خوب در تلویزیون، این آمار افت می کرد.

مدیر شبکه نسیم ادامه داد: ما به عنوان صداوسیما مایلیم سهم بیشتری از مخاطب را به خودمان اختصاص دهیم. برنامه هایی که بیشتر اعتماد مردم را جذب می کنند و مدت طولانی تری روی آنتن هستند موفق ترند. البته کارشان نیز سخت تر است. آنها مثل کسانی هستند که مایلند بالای معدل ۱۸ رشد کنند. برنامه هایی که مدتها روی آنتن هستند باید خلاقیت بیشتری داشته باشند که نه تنها افت نکنند، بلکه صدم به صدم به مخاطبانشان اضافه شود.

شبکه نسیم خطوط قرمز کمتری دارد؟

وی در پاسخ به اینکه آیا شبکه نسیم خطوط قرمز کمتری دارد، توضیح داد: خطوط قرمز چیز ثابتی است که در همه رسانه ها وجود دارد و بر اساس عرف جامعه است. ممکن است سر و شکل برخی برنامه ها این حس را به مخاطب منتقل کند که خطوط قرمز ما متفاوت است. ما می‌کوشیم با خلاقیت برنامه‌سازانمان برنامه‌های جذاب‌تری تولید کنیم.

احسانی درباره اینکه آیا در دورانی که خارج از صداوسیما پست‌های مدیریتی داشته پیش آمده نظری درباره برنامه‌ای داشته باشد، گفت: من به عنوان کارشناسی کوچک و بیننده گاهی نظراتی درباره برنامه‌ها داشته‌ام. گاهی پیش آمده مستقیما با خود افراد ارتباط برقرار کرده ام. مثلا در مقطعی با احسان علیخانی تماس گرفته‌ام و می‌خواستم به او روحیه بدهم به خاطر اتفاقاتی که پیرامون برنامه او رخ داده بود.

مدیر شبکه نسیم از تغییر ساختار این شبکه خبر داد و اعلام کرد: ساختار ما در دوره جدید تغییراتی کرده است. شبکه نسیم دو کانال زیر مجموعه خود دارد از جمله تماشا با محوریت پخش سریال و نمایش با محوریت پخش فیلمهای سینمایی. می خواهیم در تابستان در این شبکه ها برنامه هایی درباره فیلم و درباره سریال هم داشته باشیم. مثل «سینما دوبله» که از شبکه نمایش پخش می شود.

آیا شبکه نسیم خطوط قرمز کمتری دارد؟

بعد از پایان پخش «دورهمی» سراغ موزه آن می‌رویم

وی درباره سرنوشت برنامه مهران مدیری در شبکه نسیم گفت: برنامه «دورهمی» تا اواخر مرداد پخش می شود و بعد از آن سعی می کنیم گلچینی از برنامه ها را پخش کنیم. همچنین موزه دورهمی که شامل هدایای مهمانان برنامه است، نیز در قالب خیریه به فعالیت خود ادامه می دهد.

احسانی اعلام کرد: «دورهمی» تا پایان سال ۹۶ در شبکه نسیم ادامه پیدا می کند. قرار است بعد از محرم و صفر آقای مدیری ساخت این برنامه در شبکه نسیم را ادامه بدهد اما هنوز برای سال ۹۷ تصمیمی گرفته نشده است.

مدیر شبکه نسیم درباره دیگر برنامه پرمخاطب این شبکه نیز گفت: «خندوانه» تا پایان تابستان ادامه دارد و بعد از آن وارد فاز استراحت می شود و فصل پنجم آن در زمستان روانه آنتن خواهد شد.

شرکت‌کنندگان «خنداننده شو» مثل کمدین ها با تجربه نیستند

وی در پاسخ به سوال ضیاء درباره حواشی پیرامون مسابقه خنداننده شو در «خندوانه»، اظهار کرد: «خنداننده شو» ادامه دارد، ما سعی کرده ایم اگر اشکالی وجود دارد رفع کنیم. جوانان حاضر در این برنامه تجربه کمدی ندارند و در حال تجربه هستند.

مدیر شبکه نسیم، افزود: دوستانی که اکنون به عنوان کمدین شناخته شده هستند، ۲۰ و چند سال پیش که در گروه اجتماعی شبکه یک، اولین کارهایشان را آغاز کردند به این خوبی نبودند و حالا خودشان را ارتقاء داده‌اند. اگر این سلسله قطع شود ما در چند سال آینده با خلاء روبرو می‌شویم و «خنداننده شو» باعث می‌شود تعدادی کمدین به کشور اضافه شود. در اشکال‌گیری باید به سهم و وزن اشکال هم توجه کنیم و مسائل بیش از اندازه‌ای که باید، منعکس نشوند. «ادا بازی» هم جذاب‌تر می شود و چهره‌های بیشتری در آن حضور پیدا می کنند.

مقدمات و مراحل ازدواج در «وقتشه» با اجرای کامران تفتی

وی درباره برنامه های جدید توضیح داد: چند برنامه جدید در تابستان داریم که بخشی از آنها شروع شده و پخش برخی دیگر در مرداد آغاز می‌شود. «وقتشه» برنامه‌ای درباره مقدمات و مراحل ازدواج است، بخشی از آن توسط کامران تفتی اجرا می شود و پیش بینی می کنیم جذاب شود.

احسانی تأکید کرد: «دلویزیون» برنامه ترکیبی و در قالب جنگ است که از جمله برنامه های جدید ما است. مستند مسابقه «خانه ما» مسابقه ای خانوادگی است که در آن بحث مدیریت مصرف و درآمد خانواده از اهداف پنهان این برنامه است که کار جذابی است. برنامه «کتاب باز» دیگر برنامه جدید ما است که برای ترویج کتابخوانی و فرهنگ مطالعه پخش می شود و تاثیرگذار است. به هر حال یکی از راه های خوب گذران وقت در تابستان کتابخوانی است.

شبکه نسیم طنزها و ملودرام‌های ۹۰ شبی تولید می‌کند

این مدیر تلویزیونی همچنین خبر داد: ما اولین سریال این شبکه را با نام «سفر در خانه» در حال تولید داریم که در عید قربان و غدیر در ۱۷ قسمت پخش می شود. من به لوکیشن این سریال رفتم که یک ماهی است تصویربرداری آن آغاز شده است. این سریال به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیه کنندگی عباس اکبری و سعید کمانی توسط علیرضا مسعودی نوشته شده است و خانم مقانلو، آقای پورشیرازی و دیگر دوستان در این کار مفرح خانوادگی بازی می کنند. ماجرای سریال درباره کارمندی است که ترفیعی به او می دهند و او با پاداشش می خواهد خانواده را به سفر ببرد و اتفاقاتی پیرامون این سفر رخ می دهد.

وی درباره سریال سازی در شبکه نسیم، توضیح داد: ما سریال موظفی در شبکه نسیم نداشته‌ایم اما از من خواسته شده در دوره جدید به طور ویژه روی سریال تمرکز کنیم. از جمله طنزهای قدیمی ۹۰ شبی و ملودرام‌های بلند که قرار است در شبکه نسیم روی آن کار کنیم. البته ساختار و زیرسطح های ما متناسب نیست و دوستان قول همکاری داده اند و از سال جدید سعی می کنیم این کار را انجام دهیم.

احسانی در پایان گفت: می کوشیم از کسانی که می توانند برای مردم برنامه جذاب تولید کنند دعوت کنیم. درِ شبکه نسیم باز است و از مردم می خواهم ما را از نظرات خود بی بهره نگذارند.

«فرمول یک» به تهیه کنندگی افشین حسین‌خانی، شنبه تا چهارشنبه بین ساعت ۱۷:۱۵ تا ۱۹ از شبکه یک سیما روی آنتن می رود و روز بعد ساعت ۷:۴۵ بازپخش می شود.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار