سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 21 October 2025
کد خبر: ۴۵۹۳۹
تاریخ انتشار : ۵۵ : ۰۹ - ۲۲ تير ۱۳۹۶

سریال های جدید شبکه پنج در راه است

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما توضیحاتی را درباره سریال های در حال نگارش این شبکه اعلام کرد.

به گزارش دیباچه، غلامرضا الماسی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما  درباره مجموعه های نمایشی این شبکه بیان کرد: ما قرار است در شبکه پنج سریال هایی با تعداد قسمت های بالا بسازیم و از این حیث ممکن است برای همه مناسبت ها سریال نداشته باشیم اما انرژی خود را در حوزه ساخت سریال هایی با قسمت های زیاد صرف می کنیم.

سریال های جدید شبکه پنج در راه است

«زندگی از نو»

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۶ پروژه فعال در شبکه وجود دارد، گفت: سریالی با نام «زندگی از نو» داریم که مهدی شفیعی تهیه کننده و سرپرست نویسندگان آن است.

«هیات مدیره» با یادی از «خانه سبز»

الماسی همچنین با اشاره به سریال «هیات مدیره» به تهیه کنندگی مهران رسام عنوان کرد: تاکنون حدود ۱۰ قسمت از فیلمنامه این سریال به نگارش درآمده است و هنوز در حال جمع بندی در انتخاب کارگردان هستند. این سریال کاری مفرح و آپارتمانی با فضایی نزدیک به «خانه سبز» است که البته تعداد خانواده های بیشتری درگیر هستند و قصه هم متفاوت است.

«گرانباری» در انتظار احسان عبدی پور

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه پنج درباره سریال «گرانباری» که پیش از این قرار بود در این شبکه ساخته شود، گفت: احسان عبدی پور هم اکنون کارگردانی یک سریال را بر عهده دارد و ما منتظریم تا فعالیتش به پایان برسد و سر این سریال حاضر شود.

روزهای خوش سعید آقاخانی

وی ادامه داد: سریال های «سپیده» و «حکم» هم در حال نگارش هستند و همچنین مجموعه «روزهای خوش» به کارگردانی سعید آقاخانی نیز در مرحله نگارش است که تاکنون چهار قسمت از متن نوشته شده است و اگر نیمسال اول فیلمنامه به پایان برسد نیمسال دوم وارد پروسه تولید می شود.

عمل های زیبایی در «چهره به چهره»

الماسی با اشاره به سریال دیگری با عنوان «چهره به چهره» اظهار کرد: «چهره به چهره» داستان عمل های زیبایی است که در جامعه رخ می دهد که نویسندگی آن را سعید فرهادی و تهیه کنندگی را مهدی شفیعی بر عهده دارد.

فریدون جیرانی با «پاییز تنهایی» می آید

وی همچنین درباره ساخت سریالی با کارگردانی فریدون جیرانی اظهار کرد: سریال دیگر ما «پاییز تنهایی» به تهیه کنندگی رحمان سیفی آزاد است و امیدواریم فریدون جیرانی قبل از اینکه درگیر سینما شود تولید این مجموعه را بر عهده داشته باشیم. جیرانی هم در جلساتی که با هم داشتیم ترجیح می داد زودتر بتواند وارد پروسه تولید سریال شود تا بعدا به سینمایی خود بپردازد.

الماسی در پایان درباره قصه این سریال توضیح داد: «پاییز تنهایی» یک قصه ملودرام اجتماعی است که مضمون کلی آن به زیاده خواهی های جوانان می پردازد؛ اینکه جوانان سعی می کنند با افرادی بزرگ تر از خود ازدواج کنند تا بتوانند از امکانات و ثروت بیشتری برخورار باشند.

منبع: مهر
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴