سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 14 October 2025
کد خبر: ۴۵۶۸
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۰۷ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۴

حضور دی‌کاپریو در نقش لنین خشم کمونیست‌های روسیه را در بر داشت

حزب کمونیست سن‌پترزبورگ گفته اگر دی‌کاپریو در نقش لنین ظاهر شود، «باعث به وجود آمدن اعتراض رسمی» خواهد شد.

دیباچه:

در ماه ژانویه امسال لئوناردو دی‌کاپریو که یکی از شانس‌های اصلی اسکار امسال است از چند شخصیت انقلابی روس که او دوست دارد نقش‌شان را بازی کند، نام برد. او از کسانی مثل پوتین، راسپوتین و لنین یاد کرد و گفت: فکر می‌کنم باید فیلم‌های بیشتری درباره تاریخ روسیه ساخته شوند زيرا داستان‌هاي زيادي با ارزش آثار شكسپير در دل اين كشور نهفته است.

تنها چند روز بعد، یکی از سخن‌گویان کمپانی لنین‌فیلم اعلام کرد که «فیلم ساختن همیشه جذاب است. اغلب لئوناردو دی‌کاپریو را به لنین در دوران جوانی‌اش تشبیه می‌کنند. ما به اندازه کافی لوکیشن و وسایل داریم که دوران انقلاب را بازسازی کنیم».

مهر به نقل از ایندپندنت نوشت: بسیاری از کاربران رسانه‌های اجتماعی گفتند که دی‌کاپریو و لنین شباهت‌های ظاهری زیادی دارند اما این برای راضی کردن بعضی از کمونیست‌های روسیه کافی نیست. آن‌ها تهدید کردند که اگر این استودیو از دی‌کاپریو در نقش لنین استفاده کند، اجازه ساخته شدن فیلم را نخواهند داد. حزب کمونیست سن‌پترزبورگ - که از حزب کمونیست پارلمانی اصلی کشور جداست - در مصاحبه‌ای با شبکه خبری دولتی آرآی‌ای نووُستی اعلام کرد که نامه‌ای به لنین‌فیلم نوشته و گفته استفاده از این بازیگر، «باعث به وجود آمدن اعتراض رسمی» خواهد شد.

دیباچه- دیکاپریو


سرگی مالینکوویچ یکی از رهبران این حزب گفت: «ما اعمال اعتراضی نافرمانی مدنی خودمان را جلوی ورودی لنین‌فیلم اجرا خواهیم کرد و به سادگی به آن‌ها اجازه ورود به آن را نخواهیم داد. آن‌ها باید یک بازیگر روس پیدا کنند». البته باید به این نکته اشاره کرد که مادربزرگ خانواده مادر دی‌کاپریو، هلن ایندنبیرکن نام داشت و اهل روسیه بود. دی‌کاپریو هم چند بار گفته نیمه‌روس است.

مالینکوویچ به خاطر اعتراض‌هایش شناخته می‌شود و پیش از این هم وقتی اعلام شده بود اولگا کوریلنکو قرار است نقش یک مامور اهل بولیوی را در فیلم «ذره‌ای آرامش» جیمز باند بازی کند، او یک نامه سرگشاده به این بازیگر نوشته بود و گفته بود: «به نام تمام کمونیست‌ها ما از تو خواهش می‌کنیم، ای دختر اوکراین فقیر و رهاکننده دنیای اسلاوی. اتحادیه شوروی به تو آموزش و حمایت پزشکی رایگان داد اما هیچ کس نمی‌دانست تو قرار است مرتکب یک عمل خیانت‌وار عقلانی و اخلاقی شوی و نقش دختر فیلم باند را در فیلم‌هایش بازی کنی که صدها شهروند شوروی و شهروندان دیگر کشورهای سوسیالیست دیگر را می‌کشد».

استودیو لنین‌فیلم یکی از قدیمی‌ترین استودیوهای کشور روسیه است و قدمتش به سال ۱۹۱۴ و زمانی بازمی‌گردد که ارتش روسیه در سن پترزبورگ فیلم‌های سینمایی می‌ساخت. آن موقع اسم این استودیو «کمیته فیلم سن پترزبورگ» بود و ۶۸ سینما هم در سراسر شهر داشت.

 
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴