جمعه ۲۱ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 12 September 2025
کد خبر: ۴۵۳۷۵
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۰۹ - ۰۱ تير ۱۳۹۶

کنسرت «گذشتن و رفتن پیوسته» بمرانی روی صحنه می رود

گروه بمرانی در جدیدترین فعالیت هنری خود قرار است کنسرتی با عنوان «گذشتن و رفتن پیوسته» را در برج میلاد روی صحنه ببرد.

به گزارش دیباچه، گروه "بمرانی" چهارشنبه ۲۱ تیر کنسرت «گذشتن و رفتن پیوسته» را برای اولین‌بار در سالن برج میلاد تهران برگزار کنند.

بهزاد عمرانی (خواننده) درباره اجرای پیش‌رو گفت: می‌توان گفت این برنامه مفصل‌ترین اجرای بمرانی تا این لحظه (که نزدیک به ده سال از تولد گروه می‌گذرد) خواهد بود و به این ترتیب قطعات آلبوم «گذشتن و رفتن پیوسته» و منتخبی از قطعات سایر آلبوم‌های بمرانی و علاوه بر آن، قطعات جدیدی را هم اجرا خواهیم کرد. در این کنسرت هم همانند اکثر اجراهای‌مان، برنامه‌های ویژه‌ای به لحاظ نور و تصویر خواهیم داشت و قرار است اتفاقات جذابی برای اجرای‌مان داشته باشیم.

کنسرت «گذشتن و رفتن پیوسته» بمرانی روی صحنه می رود

عمرانی با بیان اینکه طی این سال‌ها آهسته و پیوسته پیش رفته و ذره ذره مخاطبان خود را افزایش داده‌اند، عنوان کرد: اجرا در برج میلاد، تحولی مهم در بمرانی و شروع فصل جدیدی از فعالیت‌های ما خواهد بود. یکی از مهمترین کارهایی که در طول فعالیت خود انجام داده‌ایم این است که همواره تلاش کرده‌ایم بدون وا دادن به مسیر متعارف، سعی کنیم با خروجی و عملکرد متفاوت در گسترش ذائقه شنیداری روز موثر باشیم. خوشحالیم که الان هم نتیجه‌اش این شده که با همراهی و حمایت مخاطبان بتوانیم این موسیقی غیر پاپیولار را به سالنی با گنجایش برج میلاد ببریم.

گروه بمرانی در این اجرا بهزاد عمرانی (خواننده و گیتار)، مانی مزکی (ساز دهنی، یوفونیوم و ترومبون)، جهانیار قربانی (گیتار الکتریک و ترومپت)، کیارش عمرانی (باس و کنترباس)، آرش عمرانی (آکاردئون، کیبورد و پیانو) و سالار اصغری (درامز) خواهند بود و احتمالاً همانند اجرای قبل، دو نفر از اعضای گروه «پالت» یعنی مهیار طهماسبی (ویلنسل) و سردار سرمست (ترومپت) نیز آنها را در این برنامه همراهی خواهند کرد.

کنسرت «گذشتن و رفتن پیوسته» روز چهارشنبه ۲۱ تیر، ساعت ۲۲ در سالن برج میلاد تهران برگزار می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت tik۸ مراجعه کنند.

منبع: ایلنا
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴