پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴  |  Thursday, 05 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۵۳۱۶
تاریخ انتشار : ۱۰ : ۱۳ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۶
سیامک آقایی تور کنسرت‌های پروژه "باز عشق" را ادامه خواهد داد تا تعداد شهرهایی که این اثر در آنها اجرا شده به عدد 40 برسد.

به گزارش دیباچه، تور اجراهای "بازعشق" توسط سیامک آقایی (نوازنده سنتور) به انتهای مسیر خود نزدیک می‌شود. این مجموعه کنسرت‌ها در تابستان امسال با سفر به حدود ۱۵ شهر دیگر و در مجموع با اجرا در بیش از ۴۰ شهر ایران به پایان می‌رسد.

همچنین اوایل شهریورماه ۹۶ آلبوم تصویری این رپرتوار که با کیفیت ویدئویی بسیار بالا (۴k) در حال تدوین و آماده سازی است، منتشر خواهد شد.

«باز عشق» سیامک آقایی با 40 اجرا به پایان نزدیک می شود

سیامک آقایی "بازعشق" را تحقق رویایی می‌داند که همیشه در ذهن داشته، کنسرتی خلوت، بدون گروه و خواننده، که مستقلا به کل ایران سفر می‌کند، تجربه‌ای که پیش از این برای ساز سنتور اتفاق نیفتاده است.

این آهنگساز و نوازنده سنتور در خصوص مشکلات موجود برای چنین اجرایی گفت: موانع هنگام شروع بسیار زیاد بود، در ابتدای راه جز ۳ یا ۴ شهرستان، در باقی شهرها امکانی در دسترس نداشتیم و به تدریج امکانات آنقدر زیاد شد که بدون کمک هیچ برنامه گذاری توانستیم برگزاری کنسرت را برای حدود ۴۰ شهر هماهنگ کنیم.

آقایی همچنین توضیح داد: در اوایل کار بارها از جاهای مختلف می‌شنیدیم که این کنسرت‌ها با ریسک زیادی همراه است و مردم از کنسرت بدون خواننده حمایتی نمی‌کنند، ولی در عمل آنچنان عشق و شور و انرژی ای از مردم تک تک این شهرها گرفتیم که ما را هر روز به ادامه این مسیر مشتاق‌تر و مطمئن‌تر کرد تا آنجا که علاوه بر مراکز استان‌ها شهرهای کوچکتری همچون تربت حیدریه، ورامین، بابل، گلپایگان، مراغه، اهر، دلیجان، شهرضا، بهبهان، خرمشهر، دزفول، امیدیه، آباده و ... نیز در برنامه کارمان قرار گرفت و با کمک دوستان عاشقی که سر راهمان قرار گرفتند، در این شهرها نیز اجرا داشتیم و یا در تابستان پیش رو خواهیم داشت.

آقایی در ادامه تاکید کرد: امیدوارم "باز عشق" بتواند مسیر را برای سایر دوستان و همکاران، بیش از پیش هموار کند تا بیشتر شاهد چنین اجراهایی در ایران باشیم که تمرکز خود را بیشتر بر موسیقی سازی می‌گذارند.

خالق «یادباد» در خصوص سایر برنامه‌هایش نیز گفت: در حال حاضر تدوین فیلم "باز عشق" که در تالار وحدت با کیفیت ۴k و با ۱۱ دوربین فیلمبرداری شده بود به انتها رسیده و اکنون مشغول کار روی صدا و مسترینگ نهایی این مجموعه هستیم و اوایل شهریور ماه آلبوم صوتی و تصویری آن با بالاترین کیفیت موجود منتشر خواهد شد و پس از آن اواخر شهریورماه پروژه ی جدیدی را با اجرا در تالار وحدت کلید خواهیم زد، جزئیات آن اجرا به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

منبع: ایلنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳