چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۴۹۸۸
تاریخ انتشار : ۰۲ : ۱۴ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
آهنگساز و نوازنده موسیقی در تشریح تازه ترین فعالیت های موسیقایی خود از انتشار چند تک آهنگ و کار روی آلبوم مستقل خود طی ماه های آینده خبر داد.

به گزارش دیباچه، کیان پورتراب نوازنده و آهنگساز درباره انتشار تک آهنگ‌های جدیدش بیان کرد: فعلا برنامه ای برای اجرای زنده ندارم اما به زودی تعدادی از تک آهنگ هایی را که از قبل آماده کرده بودم به تناوب در تاریخ های مشخص منتشر می کنم. البته بعد از انتشار این تک آهنگ ها بنا دارم کار روی آلبوم را آغاز کرده و بعد از انجام مراحل نهایی و صدور مجوز از دفتر موسیقی وزارت ارشاد آن را در بازار موسیقی منتشر کنم.

تک‌آهنگ کیان پورتراب منتشر می شود

وی ادامه داد: بعد از انتشار آلبوم برنامه ریزی ها برای برگزاری کنسرت نیز آغاز می شود و ما تصمیم داریم شرایطی را برای اجراهای زنده فراهم کنیم که مخاطبان بتوانند شاهد اجراهای متفاوتی از ما باشند. به هر روی آنچه که در مسیر جدید کاری برای آثارم در نظر گرفتم تلاش برای ورد به یک فضای مدرن با استفاده از سازهای الکترونیک و سازهای آکوستیک است که مقداری به فضای موسیقی پاپ نزدیک تر است و می تواند برای علاقه مندان موسیقی تلفیقی مورد توجه قرار گیرد.

این خواننده و آهنگساز در پاسخ به اینکه چرا در برگزاری اجراهای زنده‌اش فاصله وجود دارد، بیان کرد: همان طور که اهالی موسیقی می دانند برای برگزاری کنسرت ها نیازمند فراهم آمدن همه امکانات هستیم که مقداری زمان بر است. ضمن اینکه بعد از اجرای برنامه ای که در جشنواره موسیقی فجر داشتیم وقفه هایی ایجاد شد که مقداری کار را کند کرد اما به طور حتم با پایان گرفتن دور اول فعالیت های کاری ما که متمرکز بر انتشار تک آهنگ ها و آلبوم است اجراهای زنده نیز آغاز می شود.

پورتراب در پایان درباره زمان انتشار تازه ترین تک آهنگ خود گفت: طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفته تازه ترین تک آهنگ ما تا سه هفته آینده در فضای مجازی منتشر می شود.

کیان پورتراب در سی و دومین جشنواره موسیقی فجر به همراه آرش ملاکریمی کنسرتی را در بخش موسیقی تلفیقی برگزار کردند که پروژه ای بر پایه موسیقی الکترونیک بود و سعی داشت با ترکیب صداهای الکترونیک و مدرن با آواها و کلام فارسی، تجربه تلفیقی متفاوتی از این سبک موسیقی را رقم بزند.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳