جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 05 September 2025
کد خبر: ۴۴۹۴
تاریخ انتشار : ۰۹ : ۰۸ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۴

روز دوم جشنواره با نمایش پنج فیلم

دومین روز از سی و چهارمین جشنواره فجر با نمایش پنج فیلم در کاخ جشنواره پی گرفته می‌شود،اما عمده تمرکز رسانه‌ها بر روی دو فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» و «یک شهروند معمولی» است ،اما آیا فرزاد موتمن و مجید برزگر که دو کارگردان صاحب سبک از دو نسل متفاوت هستند، می‌توانند نگاه منتقدان را جلب کنند؟

اختصاصی دیباچه: 

به گزارش دیباچه: صبح روز دوم از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر مصادف با سیزده بهمن ماه 1394 با برگزاری نخستین نشست‌های نقد و بررسی همراه شد؛ «گیتا» نخستین تجربه کارگردانی مسعود مددی، «نقطه کور» ساخته مهدی گلستانه و «نیمه شب اتفاق افتاد» اثر تینا پاکروان سه فیلم به نمایش درآمده در عصر روز نخست هستند که در صبح روز دوم مورد نقد قرار می‌گیرند.

دیباچه-سودای سیمرغ




پس از نقد این سه فیلم، با فاصله‌ای اندک نمایش فیلم‌های روز دوم آغاز خواهد شد و بر اساس برنامه قبلی، نمایش‌های روز دوم با فیلم مستند «مجتبی» به کارگردانی محمدحسن دامن‌زن آغاز می‌شود؛ رویه‌ای که در روزهای آتی نیز استمرار خواهد داشت و هر روز آپارات کاخ جشنواره با پخش مستند، روشن خواهد شد.

سپس فیلم سینمایی «یک شهروند معمولی» به کارگردانی مجید برزگر در بخش هنروتجربه به نمایش در خواهد آمد که احتمالاً با اقبال نسبی مواجه خواهد شد. در ادامه «جشن تولد» نخستین اثر عباس لاجوردی به عنوان سومین فیلم به نمایش درآمده در کاخ جشنواره در بخش نگاه نو رونمایی خواهد شد.

از ساعت 21 نوبت به اکران‌های بخش سودای سیمرغ جشنواره می‌رسد و «دلبری» اثر سیدجلال دهقانی اشکذری و «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» ساخته فرزاد موتمن به نمایش در خواهند آمد. فرزاد موتمن کارگردان توانمند و صاحب سبک سینمای ایران ظاهراً این بار برخلاف آثار پیشینش، یک فیلم حادثه‌ای را خلق کرده و به همین دلیل بسیاری منتشر رونمایی از این اثر هستند.


 نتایج شمارش آرای مردمی فیلم های به نمایش در آمده بخش سودای سیمرغ در اولین روز سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در حالی منتشر شد که تعداد آرای شمارش شده در جدول انتشار یافته گنجانده نشده است. طبق داوری انجام گرفته در روز دوشنبه ۱۲ بهمن ماه فیلم های (به ترتیب حروف الفبا) «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی، «ایستاده درغبار» به کارگردانی محمد حسین مهدویان، «خشم و هیاهو» به کارگردانی هومن سیدی، «زاپاس» به کارگردانی برزو نیک نژاد و «آدت نمی‌کنیم» به کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان در ردیف بهترین فیلم ها از نگاه تماشاگران قرار گرفته است.

زهرا تمکین
برچسب ها: دیباچه ، جشنواره ، 5 فیلم
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴