پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴  |  Thursday, 05 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۴۸۴۸
تاریخ انتشار : ۵۵ : ۱۲ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۶
دبیر دومین دوره سمپوزیوم طراحی صحنه و لباس از اضافه شدن بخش سینما به این سمپوزیوم خبر داد.

به گزارش دیباچه، اکبر جلیلی دبیر دومین سمپوزیوم طراحی صحنه و لباس با اشاره به اینکه دومین دوره این سمپوزیوم با تغییراتی همراه است، گفت: این سمپوزیوم در حوزه طراحی صحنه و لباس برگزار می شود که آثار مختلف در آن مورد نقد و بررسی قرار می گیرد، همچنین برگزاری بزرگداشت، سمینار و کلاس های آموزشی نیز در برنامه های اصلی این سمپوزیوم است.

جزئیات دومین سمپوزیوم طراحی صحنه و لباس اعلام شد

وی ادامه داد: اولین دوره این سمپوزیوم سال گذشته با بررسی طراحی صحنه و لباس در حوزه تئاتر برگزار شد و در این دوره قرار است علاوه بر حوزه تئاتر به سینما نیز توجه شود و در فراخوانی که به زودی منتشر می شود بخش سینما نیز گنجانده می شود.

دبیر دومین سمپوزیوم طراحی صحنه و لباس تاکید کرد: در این سمپوزیم یک نگاه ۵ ساله دنبال می شود که براساس آن در ۵ دوره تئاتر، سینما، عکاسی، موسیقی و تلویزیون مورد بررسی قرار می گیرد که البته تمام این برنامه ریزی ها بستگی به نگاه سخت افزاری و نرم افزاری است که سالانه در اختیار ما گذاشته می شود.

وی با اشاره به اضافه شدن بخش طراحی صحنه و لباس سینما به این سمپوزیوم بیان کرد: اینکه آثار تولید شده از چه سالی می توانند در این سمپوزیوم شرکت کنند هنوز مشخص نیست و برنامه نهایی به زودی اعلام می شود، البته با توجه به اینکه تا امروز بحث طراحی صحنه و لباس در سینما به صورت تخصصی بررسی نشده است، این احتمال وجود دارد که یک دهه را برای بررسی آثار سینمایی در نظر بگیریم و یا آثار از ابتدا تا سال ۹۵ بررسی شود.

جلیلی گفت: متاسفانه بسیاری از سازمان ها و نهادها از دوره اول این رویداد حمایت نکردند اما خوشبختانه با بازخورد آن در اولین دوره برگزاری، امسال برخی از نهادها که به صورت حرفه ای در این زمینه فعالیت می کنند مانند انجمن طراحان فیلم و انجمن طراحان صحنه قول همراهی در این سمپوزیوم را به ما داده اند.

وی توضیح داد: در تلاش هستیم با خانه سینما جلسه ای برگزار کنیم تا بتوانیم حمایت آنها را نیز داشته باشیم، خوشبختانه طی جلساتی که با خانه تئاتر داشتیم این نهاد با ما در برگزاری سمپوزیوم همسو می شود و امیدوارم خانه سینما نیز در این زمینه ما را همراهی کند.

دبیر دومین سمپوزیوم طراحی صحنه و لباس ادامه داد: متاسفانه حوزه طراحی صحنه و لباس تا امروز به صورت تخصصی مورد بررسی قرار نگرفته است و این سمپوزیوم می تواند فرصتی مناسب برای بررسی تخصصی این هنر باشد.

جلیلی در پایان گفت: در تلاش هستیم تا دوره دوم این سمپوزیوم را حتما در ۶ ماه اول سال برگزار کنیم.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳