جمعه ۲۷ تير ۱۴۰۴  |  Friday, 18 July 2025
کد خبر: ۴۴۸۱۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ : ۱۳ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶

تهیه کننده «زیر پای مادر»: ارتباط بین آتنه و خلیل خیر و شر مطلق نیست!

تهیه کننده «زیر پای مادر» درباره ارتباط دو شخصیت آتنه و خلیل در سریال که تصویر خوبی و بدی از آنها تعبیر شده است بیان کرد که این ارتباط خیر و شر مطلق نیست.

به گزارش دیباچه، زینب تقوایی تهیه‌کننده سریال «زیر پای مادر» که در شب های ماه مبارک رمضان از شبکه یک پخش می شود درباره واکنش ها به این مجموعه گفت: من از همان قسمت های اول بازخوردهای خوبی دریافت کردم البته این احتمال را می دادم که عده ای با سریال ارتباط نگیرند اما مخاطبان واکنش های خوبی داشتند.

وی ادامه داد: عده ای فکر می کردند این جذابیت در ابتدای سریال است و ممکن است در ادامه شاهد رکود باشیم ولی من با توجه به روند پیشرفت داستان و اتفاقات می دانستم که رکودی در مجموعه وجود ندارد. اکنون ۱۰ قسمت از سریال پخش شده است و جمعیت نسبتا زیادی مخاطب ما هستند.

تهیه کننده «زیر پای مادر»: ارتباط بین آتنه و خلیل خیر و شر مطلق نیست!

این تهیه کننده با اشاره به پخش سریال در ماه رمضان اظهار کرد: ما این شانس را داشتیم که سریالمان در ماه مبارک رمضان روی آنتن رود. البته تجربه نشان داده است اگر اثری خوب نباشد در این ماه هم نمایش داده شود مخاطب آن را پس می زند اما خوشبختانه مخاطب دائم پیگیر این مجموعه است.

سعید نعمت الله مخاطب خود را دارد

تهیه کننده سریال «پشت بام تهران» درباره فضا و حال و هوای مجموعه و نقدهایی که به فیلمنامه سعید نعمت الله وارد می شود، یادآور شد: نقدها و صحبت ها پیرامون سریال را در این چند وقت شنیده ام با این حال سعید نعمت الله هم قلم و هم مخاطب مخصوص به خود را دارد. مخاطبان او درصد بالایی از جامعه را تشکیل می دهند و طبیعتا طیفی هم هستند که این فضا باب سلیقه شان نیست.

وی اضافه کرد: با توجه به تجربه ای که من در این چند سال در همکاری با نعمت الله و کارگردانان مختلف داشتم بازخوردها خوب بوده و حتی آنقدر بالا بوده است که این تولیدات ادامه پیدا کرد. حتی زمان پخش سریال های «مدینه» و «پشت بام تهران» از ما خواستند سری دوم این سریال ها را بسازیم که من به شخصه به ساخت سری دوم هیچ کاری علاقه مند نیستم اما همان تجربیات را در یک داستان جدید ارایه می کنم.

ارتباط بین آتنه و خلیل خیر و شر مطلق نیست

تقوایی درباره دو شخصیت اصلی این سریال آتنه و خلیل کبابی و تقابل خیر و شری که بینشان صورت گرفته است، اظهار کرد: اینگونه نیست که بین این دو شخصیت تضاد صورت گرفته باشد. خلیل هم در زندگی خود اشتباهاتی دارد و از طرفی آتنه در زندگی چندان مقصر نبوده است و در بخشی از حرف هایش هم می گوید که اگر از خلیل جدا شده به این دلیل بوده که او نمی توانست بسیاری از توقعاتش را برآورده کند بنابراین ارتباط بین این دو شخصیت خیر و شر مطلق نیست.

تهیه کننده سریال «مدینه» در ادامه درباره ویژگی های این سریال برای جذب مخاطب عنوان کرد: «زیر پای مادر» داستان جذابی دارد. ما از لوکیشن های متعدد بهره گرفته و بخش های بصری جذابی را در نظر گرفتیم. در عین حال سریال به گونه ای است که محتوایی را هم می رساند که البته ثقیل نیست و مخاطب می تواند نوعی برداشت اخلاقی داشته باشد.

وی در پایان درباره بخش هایی از سریال که در شهر مشهد تصویربرداری شده و لهجه بعضی از بازیگران که شباهتی با لهجه مشهدی ندارد، گفت: ما بخش هایی از سریال را در خود مشهد ضبط کردیم و از بازیگران این شهر بهره گرفتیم با این حال بعضی نیز بازیگر بودند که سعی کردند با لهجه مشهدی صحبت کنند اما بازیگر اگر بومی نباشد نمی تواند بومی همان منطقه صحبت کند.

سریال «زیر پای مادر» به نویسندگی سعید نعمت الله و کارگردانی بهرنگ توفیقی این شب ها ساعت ۲۲ از شبکه یک سیما روی آنتن می رود.

منبع: مهر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
0
0
سریالتون خیلی بد آموزی داشت که یک زن بعد بیست سال بیاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
0
0
بسیار مسخره تمام شد
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳