چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۴۶۳۶
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۱۵ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
عضو هیئت مدیره و سخنگوی خانه سینما از تشکیل جلسه‌ی با سردار ساجدی‌نیا فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ و مسئولین پلیس تهران در راستای جلوگیری از تکثیر غیرقانونی فیلم‌ها خبر داد.

به گزارش دیباچه، علی قائم مقامی درباره‌ی این جلسه توضیح داد: در این جلسه که روز گذشته 7 خرداد ماه با حضور برخی اعضای هیأت مدیره خانه سینما و اعضای از دو صنف کانون کارگردانان و شورایعالی تهیه‌کنندگان برگزار شد، در رابطه با پیگیری و تکثیر غیرقانونی آثار سینمایی به خصوص فیلم «گشت ارشاد ۲» بحث‌های مفصلی شد.

پلیس تهران با خانه سینما به توافق رسیدند

او با بیان اینکه "این جلسه، جلسه بسیار صمیمی و خوبی بود و افراد شرکت کننده در جلسه توضیحات مبسوطی درباره قاچاق فیلم‌ها ارائه دادند"، درباره‌ی دستاورد این نشست،گفت: در نهایت توافق بر این شد که چنانچه از این پس فیلمی تکثیر غیر قاتونی شد، نامه‌ای از طرف خانه سینما به پلیس تهران ارسال و نیروی انتظامی در اسرع وقت سرمنشأ این اتفاق را شناسایی و دستگیر کند و در این خصوص سریعا اقدامات قانونی صورت گیرد.

قائم مقامی ادامه داد: امیدواریم عرضه‌ی غیرقانونی فیلم‌ها دیگر اتفاق نیفتد اما اگر این موضوع اتفاق افتاد، تهیه کننده‌ای که فیلمش قاچاق شده باید به خانه سینما مراجعه کند و خانه سینما موضوع را به فرمانده محترم تهران بزرگ منعکس تا اقدام قانونی سریع در این خصوص صورت گیرد. با این توافق در پیگیری و به سرانجام رسیدن شکایات احتمالی همکاران محترم تسریع می‌شود.

او در پاسخ به اینکه یکی از فیلم‌هایی که اخیرا توزیع غیرقانونی شده «گشت ۲»‌است درباره این فیلم در این جلسه چه مواردی مطرح شد، توضیح داد: خود آقای سهیلی شخصا به پلیس «فتا» شکایت کردند و طبق اعلام نیروی انتظامی ظرف کمتر از ۴۸ ساعت عوامل تکثیر غیرقانونی در حومه تهران شناسائی و اقدامات قانونی صورت گرفته و خانه سینما از این سرعت عمل نیروی انتظامی در راستای مبارزه با قاچاق فیلم‌ها صمیمانه تشکر می‌کند.

سخنگوی خانه سینما در پاسخ به اینکه طی چند ماه اخیر نسخه بازبینی فیلم‌ها عرضه شده است، گفت: قرار است هر گونه شکایتی حتی در راستای نسخه بازبینی از طرف خانه سینما به پلیس نیروی انتظامی اطلاع داده شود تا در اسرع وقت عوامل و سرمنشأ تکثیر غیرقانونی شناسایی شوند.

او در پایان با اشاره به اقدام سعید سهیلی کارگردان «گشت ۲» در خصوص سوزاندن کارت خانه سینما مطرح کرد: ناراحتی ایشان را درک می‌کنیم اما خانه سینما از دو هفته قبل با جدیت پیگیر قاچاق فیلم «گشت 2 » بود و مکاتباتی با مراجع قانونی انجام داده و از همکار عزیزمان آقای سهیلی توقع رفتار معقول‌تری داشتیم نه اینکه کارت‌های صنفی‌شان را جلوی دوربین آتش بزند!

به گفته‌ی قائم مقامی؛ در این جلسه همایون اسعدیان، مرتضی رزاق کریمی، علی قائم مقامی از هیات مدیره خانه سینما، سیدضیاء هاشمی رئیس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان، مهرداد فرید دبیر شورای عالی تهیه‌کنندگان، مازیار میری و مصطفی کیایی عضو شورای مرکزی کانون کارگردانان حضور داشتند.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳