چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۴۶۳۰
تاریخ انتشار : ۴۵ : ۱۳ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۶
خواننده موسیقی ایرانی از تجربه حضور در یک اثر سینمایی موزیکال و لب خوانی کورش تهامی روی صدایش با توجه به محتوای فیلم سخن گفت.

به گزارش دیباچه، وحید تاج خواننده موسیقی ایرانی که برای فیلم «آشوب» قطعاتی را خوانده و این قطعات توسط کوروش تهامی بازیگر نقش اول فیلم لب‌خوانی می‌شود با اشاره به این تجربه موسیقایی توضیح داد: من پیش از اینکه بخواهم در این فیلم به عنوان خواننده حضور داشته باشم چندین بار فیلمنامه اثر را مطالعه و یک بار هم در کنار کاظم راست گفتار فیلم را دیدم.

وحید تاج از زحمت های کورش تهامی در «آشوب» گفت

وی ادامه داد: به هر حال روند داستان فیلم، حضور کارگردانی چون کاظم راست گفتار و البته بازیگران مطرح سینمای ایران در این اثر انگیزه های بسیار خوبی برای من بود که بخواهم در این فیلم به عنوان خواننده حضور پیدا کنم. حتی زمانی که خبردار شدم کورش تهامی بازیگر نقش خواننده فیلم «آشوب» است بسیار خوشحال شدم زیرا او غیر از تواناهایی که در عرصه بازیگری دارد شناخت خوبی از موسیقی دارد کما اینکه در جلسات متعدد از محضر استادان به نام موسیقی ایرانی نیز بهره مند شده است. همین موضوع نیز انگیزه دیگری شد که بخواهم در طول فیلم قطعاتی را بخوانم و کورش تهامی روی آوازهای من لب خوانی کند.

این خواننده موسیقی ایرانی بیان کرد: کورش تهامی در طول فیلم زحمت بسیاری کشید که لب خوانی ها کاملا درست دربیاید و ما هم از این سوی ماجرا تلاش خود را انجام دادیم تا آن مواردی که کارگردان مدنظر دارد به درستی برای مخاطبان اجرا شود. حضور من در این فیلم تجربه بسیار شیرینی بود و خوشحالم که فیلمی در سینمای ایران تولید شده که موسیقی‌محور است. به طور حتم به عنوان یک خواننده دوست دارم چنین تجربه هایی را بیشتر در حوزه فعالیت های موسیقایی ام داشته باشم اما این حضور مشروط به ذهنیت کارگردان از موسیقی است؛ موضوعی که در فیلم آقای راست گفتار به درست ترین شکل ممکن وجود داشت.

تاج در بخش پایانی صحبت های خود تصریح کرد: شاید برنامه ای برای برگزاری کنسرت نداشته باشم، اما این احتمال وجود دارد که بخواهیم آلبومی از قطعات فیلم «آشوب» منتشر کنیم که هنوز در این مورد هیچ چیزی به صورت دقیق مشخص نیست اما امیدوارم فضا به گونه ای باشد که بتوانیم در آینده نسبت به انتشار چنین اثری اقدام کنیم. به هر حال به عنوان عضوی از مجموعه دست اندرکاران فیلم بسیار خوشحالم که این اثر بعد از سال ها اکران شد.

داستان فیلم سینمایی «آشوب» که این روزها روی پرده سینماهاست در دهه ۱۳۲۰ می‌گذرد و روایتگر زندگی جوانی با نام مستعار آشوب است که در کافه‌های لاله‌زار خوانندگی می‌کند و آشوب‌های تاریخی و واقعی آن دهه اتفاقاتی را در زندگی آشوب به وجود می‌آورد.

کوروش تهامی، آتیلا پسیانی، یکتا ناصر، امیرحسین صدیق، محمدرضا هدایتی، ارژنگ امیر فضلی، نادر سلیمانی، رامین ناصر نصیر، نیما فلاح، فرهاد آییش، فخرالدین صدیق شریف، داریوش کاردان، همایون ارشادی، رضا فیاضی، سعید امیرسلیمانی، رضا بنفشه خواه، آشا محرابی، لیلا اوتادی، میر طاهر مظلومی، غلامحسین لطفی، مژگان غلامی، بهرام سروری نژاد، خسرو امیر صادقی، شروین امیر صادقی، داریوش فرهنگ و شهره لرستانی در فیلم سینمایی «آشوب» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی کاظم راست‌گفتار به ایفای نقش پرداخته‌اند.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳