شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴  |  Saturday, 13 September 2025
کد خبر: ۴۴۳۲۱
تاریخ انتشار : ۱۰ : ۱۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶

درب تالار وحدت به روی اجراهای پاپ بسته شد!

دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اساس تازه ترین توافقات انجام گرفته از این پس مجوزی را برای اجرای کنسرت موسیقی پاپ یا پاپ کلاسیک در تالار وحدت صادر نمی کند.

به گزارش دیباچه، همزمان با برگزاری تازه ترین کنسرت حمید حامی خواننده پاپ کلاسیک که یکشنبه شب ۲۴ اردیبهشت ماه در تالار وحدت تهران میزبان علاقه مندان موسیقی بود، این خواننده اعلام کرد: «این آخرین کنسرت من در تالار وحدت است و طبق اعلام مسئولان این مجموعه دیگر هیچ اجرای پاپ و پاپ – کلاسیک در این سالن روی صحنه نخواهد رفت و دیگر من هم اجازه اجرا در تالار وحدت را ندارم

درب تالار وحدت به روی اجراهای پاپ بسته شد!

درباره این خبر با حسن عمیدی معاون برنامه ریزی و توسعه هنری بنیاد فرهنگی هنری رودکی توضیح داد: به طور حتم خوانندگانی چون حمید حامی و سایر عزیزانی که در حوزه موسیقی پاپ کلاسیک یا پاپ فعالیت می کنند برای ما از درجه احترام بسیار بالایی برخوردارند، به همین دلیل ما به هیچ عنوان مخالف برگزاری اجرای صحنه ای پاپ در مجموعه بنیاد فرهنگی هنری رودکی نیستیم اما با توافقاتی که میان دفتر موسیقی وزارت ارشاد و بنیاد فرهنگی هنری رودکی انجام گرفته از این پس برنامه ریزی ها به گونه ای است که با توجه به تجهیز برج آزادی، برنامه های مرتبط با موسیقی پاپ کلاسیک در این مکان برگزار می‌شود. با تلاش انجام گرفته از سوی همکارانم این مجموعه به لحاظ امکانات از تجهیزات بسیار خوبی برخوردار شده که می تواند میزبان خوبی برای گروه ها و هنرمندان حوزه موسیقی پاپ یا پاپ کلاسیک باشد.

وی ادامه داد: البته نظر به برنامه ریزی هایی که در تالار وحدت صورت گرفته عمده تمرکز ما در روزهای پایانی هفته روی اجرای صحنه ای ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی است و از این به بعد ماجرا را به گونه ای برنامه ریزی می‌کنیم که بتوانیم عمدتا میزبان گروه های فعال در موسیقی ایرانی و آثار ارکسترال باشیم. به هر حال مجموعه تالار وحدت تنها تالار فعالی است که به طور کامل پتانسیل اجرای ارکسترال دارد که بر همین اساس بیش از ۵۰ گروه در این حوزه متقاضی اجرای برنامه در این مکان هستند و لازم است ما در حد امکانات به این هنرمندان اهمیت ویژه ای بدهیم تا بتوانند آثار خود را به تناسب کیفیت سالن اجرا کنند.

معاون برنامه ریزی و توسعه هنری بنیاد فرهنگی هنری رودکی در بخش پایانی صحبت های خود گفت: طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفته ما تلاش کردیم تا برنامه کامل سال ۹۶ بنیاد فرهنگی هنری رودکی به ویژه در تالار وحدت را ببندیم و سعی می کنیم به زودی این برنامه ها را نیز اعلام کنیم، اما در حوزه موسیقی پاپ کلاسیک بر اساس توافقات انجام گرفته میان دفتر موسیقی و بنیاد برنامه ها در برج آزادی برگزار می شود.

منبع: مهر
برچسب ها: دیباچه ، حسن عمیدی
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴