دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴  |  Monday, 20 October 2025
کد خبر: ۴۴۱۹۱
تاریخ انتشار : ۵۵ : ۱۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶

بازیگر سریال «شهرزاد»: در این چند سال بیشتر دیده شدم و از این بابت خوشحالم!

بازیگر سریال «شهرزاد» بیان کرد که این مجموعه در فصل دوم مثل فصل قبل جذاب پیش می‌رود.

به گزارش دیباچه، سام نوری بازیگر سینما و تلویزیون درباره نقش خود در سریال «دیوار به دیوار» که این شب ها از شبکه سه سیما روی آنتن می رود، گفت: شخصیت مشیری به دنبال کلاهبرداری نبوده بلکه نوعی زرنگی کرده است که این زرنگی به یک گرداب و باتلاق تبدیل می شود.

وی ادامه داد: میزان حضور من در این سریال هنوز مشخص نیست چون هنوز فیلمنامه در حال نگارش است ولی ظاهرا این شخصیت در قسمت هایی پررنگ تر می شود.

بازیگر سریال «شهرزاد»: در این چند سال بیشتر دیده شدم و از این بابت خوشحالم!

نوری درباره بازی خود در چند سال اخیر در فیلم و سریال ها بیان کرد: در این چند سال نقش ها بیشتر شده است و شاید من هم بیشتر دیده شدم که از این مساله هم خوشحال هستم. پیشنهادها به من هم در این یک یا دو سال بیشتر شده اما نقش های مختلفی که جذاب باشد در آنها کمتر بوده و باعث شده است که من به صورت محدود در عرصه بازیگری حضور داشته باشم.

بازیگر سریال «در حاشیه» درباره حضورش در آثار کمدی بیان کرد: فکر می کنم مردم آنقدر گرفتاری دارند که آثار کمدی می تواند نوعی سوپاپ برای آنها باشد. من در آثار درام سینمایی چون «نیمکت» و «لابی» نیز بازی کرده ام که نقش هایی جدی هستند و یا این روزها در «شهرزاد» هم مشغول به کار هستم و بیشتر در بخش های شهری کار حضور دارم.

«شهرزاد» مثل فصل قبل جذاب و با ویژگی هایی خاص

وی درباره نقش خود در «شهرزاد» تصریح کرد: «شهرزاد» مثل فصل قبل جذاب و با ویژگی هایی خاص جلو می رود. من در این مجموعه نقش وکیل خانواده دیوانسالار را بر عهده دارم که در انتهای فصل اول معرفی شدم و در فصل دوم نقش پررنگ تری دارم. تغییرات و اتفاقات زیادی در این فصل رقم می خورد که فکر می کنم مخاطب هر هفته منتظر باشد تا این سریال توزیع شود.

نوری در بخش دیگری از سخنانش درباره اینکه خواهرزاده محمدعلی فردین بودن چقدر باعث می شود انتظارات از او بالا باشد، یادآور شد: به هر حال این رابطه نسبی خیلی کار را سخت می کند حتی در سینمای جهان هم مقایسه شدن با سوپراستارها کار سختی است. خود من هم توانایی این مقایسه شدن را ندارم و همیشه سعی داشتم که به خاطر همین دیدگاه ها، مقایسه ها و انتظارات چندان این رابطه نسبی گفته نشود.

وی در پایان اظهار کرد: زنده یاد فردین بسیار درخشان بود و هیچ گونه نمی توان به این درخشش نزدیک شد و من احساس می کنم حتی حرفش را هم نمی توانم بزنم بنابراین تلاش می کنم بازی ای از خود ارایه دهم که حفظ شأن باشد. من فکر می کنم اگر این شانس را داشته ام که در این خانواده به دنیا آمده باشم صرفا به خاطرات کودکی و لذت بردن از آنها مربوط می شود و همین که نامم در کنار محمدعلی فردین مطرح می شود برایم کافی است.

منبع: مهر
برچسب ها: سام نوری ، دیباچه
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴