چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 22 October 2025
کد خبر: ۴۳۹۷۸
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۱۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶

کنسرت «کریستف رضاعی» با همراهی «بردیا کیارس» برگزار می شود

کنسرت کریستف رضاعی با اجرای موسیقی فیلم‌های «در دنیای تو ساعت چند است؟»، «نزدیک‌تر»، «سعادت آباد»، و موسیقی تئاتر «متولد 1361» برگزار می‌شود.

به گزارش دیباچه، تعدادی از نوازنده های سازهای کلاسیک تهران به سرپرستی بردیا کیارس روزهای 16 و 17 اردیبهشت در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران گزیده‌ای از موسیقی فیلم‌ها و تئاتر این آهنگساز که از سالهای ۲۰۰۳ تا امروز نوشته شده است را اجرا می‌کنند. برخی از این آثار عبارتند از: موسیقی فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» (صفی یزدانیان)، «نزدیک‌تر» (مصطفی احمدی)، «سعادت آباد» (مازیار میری)، و موسیقی تئاتر «متولد 1361» (پیام دهکردی).

کنسرت «کریستف رضاعی» با همراهی «بردیا کیارس» برگزار می شود

این اجرا ترکیبی است از یک کوارتت زهی با نوازندگی بردیا کیارس، پریسا پیرزاده، لعیا اعتمادی و مهرداد عالمی و در کنار آنها، سایوری شفیعی (کلارینت)، آرمین قیطاسی (فلوت)، امیر دارابی (پیانو) و پریناز حیدری نژاد (گیتار کلاسیک).

رضاعی درباره این کنسرت گفت: «موسیقی که برای صحنه نمایش یا تصویر نوشته شده، از موضوع این دو واسط الهام می‌گیرد. اما زمانی که واسطه‌ها وجود ندارند و موسیقی اجرا می‌شود، نه تنها یادآور تصویر، بلکه خالق هرگونه تخیل در ذهنِ شنونده - بیننده است: تصوری فراتر از تصویر».

رضاعی سال گذشته سیمرغ بلورین بهترین موسیقی را در جشنواره فیلم فجر به خاطر فیلم «نگار» به کارگردانی «رامبد جوان» دریافت کرد. او پیش از این هم برای فیلم‌های «ماهی و گربه»، «در دنیای تو ساعت چند است؟» و «اژدها وارد می‌شود» از طرف خانه سینما، انجمن منتقدین و جشنواره حافظ ٬ کاندیدا و برنده جوایزی شده بود.

این کنسرت که ساعت ۲۱ روزهای ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود به همت سازباز و نشر « م » برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت «تیوال» مراجعه کنند.

منبع: فارس
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴