شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴  |  Saturday, 01 November 2025
کد خبر: ۴۳۸۲۲
تاریخ انتشار : ۴۳ : ۱۴ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۶

تهیه کننده «سه بیگانه»: بدون هیچگونه تبلیغ تلویزیونی به فروش دو میلیاردی رسیدیم!

تهیه‌کننده فیلم «سه‌بیگانه» گفت: همسویی رسانه ملی و وزارت ارشاد با عدم پخش تیزر «سه‌بیگانه»، این شائبه را تقویت کرده که احتمالا شباهت یکی از شخصیت‌های این فیلم که نقش یک روحانی را ایفا می‌کند، مسبب این همسویی و هماهنگی بوده است.

به گزارش دیباچه، مسعود ردایی تهیه کننده فیلم «سه‌بیگانه» ضمن انتقاد از عدم پخش تیزر تلویزیونی این فیلم در سیما گفت: بر اساس توافق صورت گرفته بین وزارت ارشاد و رسانه ملی و ازسوی دیگرتهیه کنندگان، ٦فیلم اکران نوروزی ٩٦ مقررشده بود که تیزرهای این فیلم‌ها از تلویزیون پخش شود. اما علیرغم پخش تیزرهای پنج فیلم اکران نوروزی که بین ٣٠٠ الی ٨٠٠ نوبت از رسانه ملی پخش گردیده که سبب خوشحالیست متاسفانه به دلایل نامعلوم تیزر فیلم «سه بیگانه» پخش نشده که این خود ضربه‌ای به فیلم مذکورکه با سرمایه بخش خصوصی تولیدشده وارد کرده است.

تهیه کننده «سه بیگانه»: بدون هیچگونه تبلیغ تلویزیونی به فروش دو میلیاردی رسیدیم!

وی افزود: باتوجه به اینکه هم اکنون کارگردان فیلم در شبکه ماهواره‌ای فعالیت دارد و ما متعهد شدیم که ضمن حذف نامش درتیتراژ، هرگونه اظهارنظر غیرضروری او را کنترل کنیم که به تعهد خود عمل کردیم وخوشبختانه کارگردان فیلم نیز هیچگونه برخوردغیرمنطقی از خود بروز نداده است اما همسویی رسانه ملی و وزارت ارشاد که دقیقا نمی‌دانیم ناشی از چه موضوعی است و با عدم پخش تیزر سه بیگانه از تعهد و قرار خود شانه خالی کردند، این شائبه را تقویت کرده که احتمالا شباهت یکی ازشخصیت‌های این فیلم که نقش یک روحانی را ایفا می‌کند، مرتبط بوده مسبب این همسویی و هماهنگی بوده است.

تهیه کننده فیلم مالاریا و سریال عالیجناب در ادامه افزود: من بعنوان تهیه کننده و با سرمایه بخش خصوصی، از سازمان صداوسیما و وزارت ارشاد گلایه مندم که اجازه تبلیغ به این فیلم نداده و ما را دریک رقابت نابرابر قرار دادند. البته این خود نشان از بی تعهدی اینان ودر مقابل تعهد بخش خصوصی و مردمی دارد.

ردایی در پایان گفت: من از مردم شریف و هنردوست ایران اسلامی تشکر می‌کنم که با حضورخود در سینماها و حمایت از این فیلم مستقل و تبلیغ مردمی سبب شدند که این فیلم بدون هیچگونه تبلیغ تلویزیونی به مرز فروش دو میلیارد تومانی برسد.

منبع: فارس
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴