جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۳۸۱۶
تاریخ انتشار : ۱۰ : ۱۴ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۶
کارگردان فیلم کوتاه «وقت ناهار» می‌گوید ایده ساخت این اثر که امسال در جشنواره کن فرانسه رقابت می‌کند، از خاطرات کودکی او آمده است.

به گزارش دیباچه، علیرضا قاسمی کارگردان فیلم کوتاه «وقت ناهار» که در هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن حضور دارد و برای دریافت نخل طلا رقابت می کند، درباره چگونگی ساخت این اثر گفت: ایده‌پردازی و نگارش فیلمنامه از مرداد ماه سال ۹۵ آغاز و نزدیک به ۲ ماه به طول انجامید. بعد از آن پیش تولید کار آغاز شد که این مرحله نیز نزدیک به ۲ ماه طول کشید زیرا نمی توانستم در تهران یک بیمارستان مناسب برای فیلمبرداری پیدا کنم.

تضاد شکل گرفته در ذهن یک کودک، داستان یک فیلم شد

وی افزود: البته لوکیشن های خوب برای فیلمبرداری در تهران وجود داشت اما بیمارستان های تهران هزینه زیادی برای فیلمبرداری دریافت می کردند به همین دلیل مجبور شدیم بعد از تحقیقات بسیار دو بیمارستان قائم و البرز را در کرج انتخاب کنیم. بعد از انتخاب لوکیشن مراحل استوری برد، دکوپاژ و تمرین با بازیگر آغاز شد. در نهایت و در آذرماه ۹۵ فیلمبرداری کار به مدت ۴ روز آغاز شد.

این کارگردان درباره داستان فیلمش توضیح داد: این فیلم کوتاه ۱۵ دقیقه ای داستان یک دختر دبیرستانی است که برای تشخیص هویت مادر تازه درگذشته اش به بیمارستان می رود. ایده این فیلم از یک خاطره دوران کودکی ام شکل گرفت که ۸ سالم بود و برای ناهار به سالن غذاخوری کارکنان بیمارستانی رفتم. در آن زمان بیماری درگذشته بود و خانواده او داد و فریاد می کردند اما کارکنان بیمارستان در کمال خونسردی در حال صرف ناهار بودند. همین تضاد در ذهن من باقی ماند تا اینکه امروز تبدیل به یک ایده شد.

قاسمی در پایان گفت: «وقت نهار» برای اولین بار در بخش رقابتی فیلم های کوتاه هفتادمین جشنواره فیلم کن به نمایش گذاشته می شود و برنامه حضور فستیوالی فیلم در طول فستیوال کن و استقبال از آن مشخص می شود.

تضاد شکل گرفته در ذهن یک کودک، داستان یک فیلم شد

عوامل فیلم کوتاه «وقت نهار» عبارتند از نویسنده و کارگردان: علیرضا قاسمی، مدیر فیلمبرداری: محمد حدادی، طراح صحنه: پوریا اخوان، تدوین: بهرام عمرانی، طراح صدا: آرش قاسمی، برنامه‌ریز: بابک کشن فلاح، صدابردار: مهدی یگانه، طراح لباس: رها امیرفضلی، بازیگران: خورشید چراغی‌پور، رویا بختیاری، سیاوش چراغی‌پور، افسانه حیدری، امیر تقدیری، پیمان نعیمی و محمد امینی. دستیاران کارگردان: پوریا موسوی، الناز رشیدی، امین صامتی، رها امیرفضلی منشی صحنه: دلارام فتحی، دستیار صحنه و لباس: فخرالدین سعادت زاده، طراح گریم: بابک کشن فلاح، مدیر تولید: داوود ماسوله، جانشین تولید: سعید صفایی، عکاس: شاهین دانشفر، تهیه کننده: علیرضا قاسمی.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار