شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۳۵۵۷
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۱۴ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۶
فیلم «درست شبیه پسر من» درامی از کنستانزا کاتراجلیو توسط «اسنت فیلم» و «ری» در ایران ساخته می‌شود.

به گزارش دیباچه، درامی به کارگردانی کنستانزا کاتاراجلیو با عنوان «درست شبیه پسر من» اولین فیلم ایتالیایی است که پس از ۵۰ سال در ایران تولید می‌شود.

پس از ۵۰ سال یک فیلم ایتالیایی در ایران تولید می شود

بخش‌هایی از این فیلم که با همکاری ایتالیا-بلژیک-کرواسی ساخته می‌شود تاکنون در ایتالیا فیلمبرداری شده و داستان آن درباره یک پسر نوجوان افغانستانی است که از جنگ داخلی طالبان در کشورش فرار می‌کند.

فرزاد پاک از «تنگرین فیلمز» تهیه کننده ایرانی است که به این پروژه ملحق شده است.

این فیلم به زبان ایتالیایی، فارسی و انگلیسی ساخته می‌شود و ۳۰ درصد آن در منطقه ورامین، سنگان و برقان از ۱۵ آوریل فیلمبرداری خواهد شد.

آندرآ پاریس از کمپانی تهیه‌کنندگی «اسنت فیلم» که ساخت این فیلم را هم برعهده دارد در این باره گفت: این اولین فیلم داستانی بلند ایتالیایی است که با همکاری ایران پس از دهه ۱۹۶۰ شکل می‌گیرد.

وی افزود: کنار آمدن با بروکراسی آسان نبود. صنعت سینمای ایران به خوبی توسعه یافته است اما روی تهیه‌کنندگان خارجی باز نیست. ۶ ماه طول کشید تا ما توانستیم همه مجوزهای قانونی را دریافت کنیم.

«درست شبیه پسر من» که الهام گرفته از رویدادهای واقعی است داستان اسماعیل را روایت می‌کند که از قوم اقلیت هزاره افغانستان است و در کودکی از مناطق جنگی گریخته است. او حالا بزرگ شده و در ایتالیا زندگی می‌کند اما وقتی می‌فهمد ممکن است مادرش هنوز زنده باشد، همه چیز برایش تغییر می‌کنداین فیلم با حمایت وزارت فرهنگ ایتالیا ساخته می‌شود.

بسیر آهنگ شاعر هزاره‌ای از بازیگران این فیلم است. تیهانا لازوویچ و داوود یوسفی نیز دیگر بازیگران فیلم هستند.

فیلمبرداری در ایران برای ما خیلی حیاتی بود زیرا تنها کشور امنی است که جمعی فراوان از مهاجران هزاره‌ای در آنجا ساکن هستنددورینا لوندف نویسنده فیلمنامه بوده و کاتریجلیو فیلمساز ۴۴ ساله ایتالیایی که نخستین بار با ساخت مستندی درباره قوم هزاره در سال ۲۰۰۶ با این فرهنگ آشنا شد در نوشتن فیلمنامه با وی همکاری کرده است.

پاریس افزود: فیلمبرداری در ایران برای ما خیلی حیاتی بود زیرا تنها کشور امنی است که جمعی فراوان از مهاجران هزاره‌ای در آنجا ساکن هستند.

 با جستجو میان اسامی فعالان سینمایی نام فرزاد پاک در لیست عوامل فیلم «محمد رسول الله» ساخته مجید مجیدی به عنوان یکی از مدیران تولید دیده می شود. همچنین در ساخت مستند «جاده ابریشم» با همکاری چینی‌ها نیز این نام آورده شده است.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳