چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۳۵۴۱
تاریخ انتشار : ۲۰ : ۰۹ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۶
مدیرعامل انجمن موسیقی ایران اعلام کرد با توجه به شرایط و آمادگی همکاری و مشارکت دانشگاه گراتس اتریش موضوع تأسیس «مرکز تخصصی آموزش موسیقی کلاسیک» پیشنهاد شد و در حال مذاکراتی با این دانشگاه هستیم.

به گزارش دیباچه، بهرام جمالی (مدیرعامل انجمن موسیقی ایران) در مورد یکی از مهم‌ترین رویکردها در انجمن موسیقی گفت: بحث اصلی ما در انجمن موسیقی شناخت آسیب‌ها و نیازمندی‌ها و تلاش برای پویایی و برخورداری از موسیقی اصیل است،اینکه در حوزه‌ی موسیقی چه بحث‌های مدیریتی باید اتفاق بیفتد تابتوان ضمن شناسایی مسائل مرتبط با حوزه‌ی موسیقی،براساس آن برنامه و راه‌کارهای اجرایی پیش‌بینی کرد .

«مرکز تخصصی آموزش موسیقی کلاسیک» در ایران تاسیس می شود

وی ضمن اشاره به عمده‌ی وظایف انجمن موسیقی،همچون تأمین زیرساخت لازم در جهت ماندگاری گونه های مختلف موسیقی،پشتیبانی و حمایت از نسل جوان موسیقی ، الگو و نمونه ­سازی با آفرینش آثار موسیقایی برجسته و جدی در عرصه موسیقی کشور در مورد انگیزه‌ی خود از سفر به کشور اتریش گفت: کلیه‌ی امور مربوط به رخدادهای گونه‌های مختلف موسیقی اعم از سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، امور اجرایی و همچنین توجه جدی به مسائل موسیقی کشور البته با تأکید بر موسیقی‌های هویتی از جمله وظایف مهم انجمن است .

همچنین جمالی در ادامه گفت: از سال گذشته با دانشگاه گراتس وارد مذاکره شدیم تا مرکزی در ایران به نام «مرکز تخصصی آموزش موسیقی کلاسیک» با مشارکت و حمایت دانشگاه گراتس و تحت لیسانس آن دانشگاه تأسیس کنیم. در حقیقت اساتید و سیستم آموزشی را آنها تأمین کنند و انجمن موسیقی ایران هم بحث هماهنگی‌ها و مسائل داخلی را انجام دهد. این اتفاق یکی از راه‌کارهایی است که می‌تواند به دانشگاه‌ها، هنرستان‌ها، ارکسترها و کسانی که به صورت آزاد در حوزه‌ی موسیقی کلاسیک کار می‌کنند ارائه خدمات نماید. امیدوار هستیم بتوانیم امسال این مرکز را رسماً افتتاح کنیم.

مدیرعامل انجمن موسیقی ایران در مورد اهمیت پرداختن به مقوله‌ی موسیقی کلاسیک در ایران گفت: یکی از موضوعات جدی ما بحث موسیقی کلاسیک در ایران است که سابقه‌ی صد ساله دارد. دانشگاه هنر، دانشگاه تهران، مراکز علمی‌ـ‌کاربردی، هنرستان‌های موسیقی و ارکسترهای موسیقی، همه درگیر مسئله‌ی موسیقی کلاسیک هستند.ساماندهی مسئله‌ی آموزش و بالابردن سطح کیفی نوازندگی، آهنگسازی، رهبری ارکستر، و خوانندگی‌ چهار مقوله‌ی حوزه‌ی موسیقی کلاسیک هستند که نیازمند یک برنامه‌ی منظم و جدی است.

منبع: ایلنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳