جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۳۴۷۱
تاریخ انتشار : ۰۳ : ۱۰ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۶
گوهر خیراندیش گفت: سریال‌هایی که از شبکه‌های ترک زبان ماهواره‌ای پخش می‌شوند، بسیار سخیف و سطح پایین هستند. برای همین وقتی کارگردان و نویسنده‌های خودمان مشغول به کار می‌شوند،‌ خوشحال می‌شویم و این فرصت را غنیمت می‌شمریم.

به گزارش دیباچه، «گوهر خیراندیش» بازیگر سریال «دیوار به دیوار» به کارگردانی سامان مقدم گفت: مدتی بود که تصمیم گرفته بودم با تلویزیون همکاری نکنم آنهم به خاطر تایم کاری طولانی که باید برای بازی در سریال‌ها می‌گذاشتم مخصوصا آثار مناسبتی که فشار کاری‌اش دوچندان است، تمرکز روی متن نیست و به صورت روز به روز متن‌ها به دست بازیگران می‌رسد و (عجله ای) همه اینها انرژی زیادی را از من می‌گرفت. علاوه بر اینها پرداختی‌های تلویزیون به موقع نبود و همه این مسائل دست به دست هم داد تا مدتی در این رسانه کار نکنم.

گوهر خیراندیش: جنس طنزهای مقدم را دوست دارم!

وی ادامه داد: زمانی که سامان مقدم از من دعوت به همکاری کرد با اینکه در فیلم سینمایی «مکس» بازی کرده بودم، خیلی خوشحال شدم که تلویزیون دوباره همکاری‌اش را با کارگردان‌های خوب سینما شروع کرده است. بعد از آن به این فکر کردم که در این شرایط وظیفه ما این است که سلیقه مردم را به سمت آثاری ببریم که مخاطبانمان به جای شبکه‌های ماهواره‌ای، تلویزیون خودمان را تماشا کنند.

خیراندیش با اشاره به نقشی که در این سریال دارد، افزود: من و خانواده‌ام در این کار به شدت با یکدیگر همبستگی داریم که این همبستگی می‌تواند الگویی برای سایر خانواده‌های مجاورمان که هر کدام از یک یا دو نفر تشکیل شده‌اند، باشد.

این بازیگر ادامه داد: سریال‌هایی که از شبکه‌های ترک زبان ماهواره‌ای پخش می‌شوند، بسیار سخیف و سطح پایین هستند. برای همین وقتی کارگردان و نویسنده‌های خودمان مشغول به کار می‌شوند،‌ خوشحال می‌شویم و این فرصت را غنیمت می‌شماریم. من هم وقتی متوجه شدم تلویزیون از این کارگردان‌ها استفاده کرده بسیار خوشحال شده و اعلام آمادگی کردم.

گوهر خیراندیش: جنس طنزهای مقدم را دوست دارم!

وی افزود:‌ قرار بود که در سریال «شمس العماره» مقدم نیز بازی کنم که به دلیل مشغله‌های من این اتفاق نیفتاد و این بار وقتی که به من پیشنهاد همکاری دادند، بسیار خوشحال شدم که دوباره با یک گروه و بازیگران خوب همکاری می‌کنم.

این بازیگر درباره فضای کاری سامان مقدم نیز بیان داشت: جنس طنزهای مقدم را دوست دارم مخصوصا آرامشی که پشت صحنه وجود دارد را بسیار دوست دارم و امیدوارم که مردم از دیدن این سریال لذت ببرند.

وی درباره ادامه دار شدن این سریال بعد از نوروز نیز گفت: ما دوست داریم که مخاطبان از ابتدای نوروز این سریال را تماشا کنند و اینطور نباشد که بعد از نوروز تازه بخواهیم مخاطبانمان را پیدا کنیم. بعد از تعطیلات نوروز که ضبط را شروع می‌کنیم، دیگر زمان زیادی برای هیچ کاری نداریم و به سرعت باید ضبط کنیم تا از پخش عقب نمانیم.

سریال «دیوار به دیوار» به کارگردانی سامان مقدم هر شب از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

منبع: فارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳