چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۳۴۰۰
تاریخ انتشار : ۵۲ : ۱۲ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۶
بازیگر نقش «نریمان خان» در «علی‌البدل» گفت: قصه «علی‌البدل» وجه سیاسی ندارد و بیشتر با انتخابات ریاست جمهوری شوخی می‌کند و به جناح خاصی طعنه نمی‌زند.

به گزارش دیباچه «مهدی فخیم زاده» بازیگر سریال «علی البدل» گفت: سریال «علی البدل» را به طور همزمان به من و مهدی هاشمی به عنوان دو کاراکتر اصلی پیشنهاد دادند و همان زمان که برای قرارداد رفتیم، ‌دو قسمت از فیلم‌نامه بیشتر آماده نبود، اما کاراکترها همگی مشخص بودند و مقدم و تنابنده درباره آنها با ما صحبت کردند. من و مهدی هاشمی از سالها پیش با یکدیگر هم دوره و دوست بودیم او دانشکده هنرهای زیبا درس می‌خواند و من هنرهای دراماتیک و در فیلم «هفت سنگ» که کارگردانی کردم او یکی از نقش‌ها را بازی می‌کرد.

مهدی فخیم زاده: شخصیت های «علی البدل» بیشتر ملنگ طور هستند!

وی ادامه داد: قرار شد من در نقش «نریمان خان» و هاشمی در نقش «نوذر خان» که خان طایفه‌های آبیاری‌ و آبناری‌ هستند بازی کنیم.

بازیگر سریال «قورباغه و قناری» از همکاری با سیروس مقدم نیز گفت: این سریال گروه و کست خوبی داشت. سیروس مقدم هم فرد کاربلد و باتجربه‌ای است و بیشتر از آنکه فکر می‌کردم به کارش تسلط دارد و بر همین اساس احتمال می‌دهم که مخاطبان نیز از آن خوششان بیاید. در کارهای هنری هیچ‌گاه نمی‌توان به طور قطعی موفقیت یا عدم موفقیت را تعیین کرد، ‌حال چه از نظر هنری و چه از لحاظ برخورد با مخاطب،‌ چراکه باید صبر کرد و بازخورد مردم را دید.

وی بیان داشت: «علی البدل» ژانر خاصی از طنز را دارا است که تا به حال خودم چه در مقام بازیگری چه در مقام کارگردانی آن را تجربه نکرده بودم. فضا و آدم‌ها در قصه این سریال خیلی واقعی و جدی نیستند و مثل هر کار طنز دیگر شخصیت‌هایی هستند که بیشتر حالت ملنگ طور دارند.

کارگردان سریال «ولایت عشق» ادامه داد: قصه «علی البدل» درباره خان و خان‌بازی‌های قدیم نیست و ماجرای فانتزی دارد. خان‌هایش هم از آن خان‌های قدیم نیستند و همه کاراکترها آدم‌های ملنگی هستند که شخصیت‌هایی شیرین دارند. همه ما امیدواریم که این شیرینی به مخاطب نیز منتقل شود.

مهدی فخیم زاده: شخصیت های «علی البدل» بیشتر ملنگ طور هستند!

بازیگر سریال «مختارنامه» به سیاسی بودن این سریال نیز اشاره کرد و افزود: تا جایی که من اطلاع دارم، قصه «علی البدل» وجه سیاسی ندارد و بیشتر با انتخابات ریاست جمهوری شوخی می‌کند و به جناح خاصی طعنه نمی‌زند. در اصل روابط درونی و اجتماعی مردم را بعد از ورود رئیس جمهور به روستایشان نشان می‌دهد.

وی درباره ادامه دار شدن این سریال نیز بیان داشت: تا به حال درباره ادامه دار شدن این سریال چیزی نشنیدم و در حال حاضر گروه تولید «علی البدل» مشغول کارهای سریال «پایتخت» هستند. اما اگر قرار باشد ادامه‌اش ساخته شود، بازخورد مردم برایم بسیار مهم است. به شخصه با ادامه دار کردن کارها اعتقادی ندارم و دوست ندارم کاری ادامه دار بسازم و بازی کنم و این را در کارهای خودم هم اعمال کردم و ترجیح می‌دهم به جای ساخت ادامه یک اثر، به سمت تولید اثری جدید بروم. ضمن اینکه به دلیل شرایط خاصی که دارم سفر کاری به شهرستان برایم دشوار است و نمی‌توانم زیاد از تهران دور باشم.

کارگردان سریال «خواب و بیدار» درباره حضورش در روستایی اطراف همدان نیز بیان داشت: در تمام مدتی که مقابل دوربین سیروس مقدم رفتم هیچ مشکل خاصی نداشتم، فقط دوری از تهران اذیتم می‌کرد. حتی اگر به سفر هم بروم دلم برای آب و هوای تهران تنگ می‌شود و آب و هوای بد تهران را هم دوست دارم و همیشه دل تنگ این آب و هوا هستم. اما هوا و فضای روستایی که ما در آن کار می‌کردیم خیلی خوب بود. مقدم چهار روستا را با هم تلفیق کرد و از آنها به یک روستا رسید که شما در تصویر همان یک روستا را می‌بینید. فضاهای زیبای آنجا مخصوصا در فصل بهار قابل وصف نیست و ما هم در همین فصل چند ماه در آنجا زندگی کردیم.

سریال «علی البدل» به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه کنندگی الهام غفوری هر شب ساعت 22:15 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.


منبع: فارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳