پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 18 September 2025
کد خبر: ۴۳۱۸۴
تاریخ انتشار : ۰۱ : ۱۱ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵

محمد صالح علا برنامه تحویل سال شبکه چهار را اجرا می کند

حمید ابراهیمی مدیر گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما به شاخص ترین برنامه های این شبکه در نوروز از جمله «چشم شب روشن» و «هنرنامه» اشاره کرد.

حمید ابراهیمی مدیر گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما درباره ویژه برنامه تحویل سال این شبکه گفت: ما ویژه برنامه ای را برای تحویل سال در نظر گرفته ایم که از ۱۱ صبح روز سال تحویل شروع می شود و تا یک ساعت بعد از تحویل سال ادامه دارد.

محمد صالح علا برنامه تحویل سال شبکه چهار را اجرا می کند

وی ادامه داد: اجرای این برنامه با محمد صالح علا است و احتمالا پلاتوهای وی به صورت زنده است و در کنار آن آیتم هایی هم داریم که به صورت تولیدی روی آنتن می رود. در این ویژه برنامه قرار است موسیقی های نواحی را پخش کنیم و درباره آداب و مراسم نوروزی صحبت می کنیم، همچنین شعر خوانی طنزی توسط اکبر اکسیر و زرویی نصرآباد اجرا خواهد شد.

مدیرگروه ادب و هنر شبکه چهار با اشاره به برنامه های نوروزی این گروه تصریح کرد: در حال حاضر «چشم شب روشن» در روزهای پنجشنبه و جمعه برنامه ندارد اما در ایام نوروز، هر شب از ساعت ۱۲ تا یک بامداد روی آنتن می رود، این برنامه با توجه به ایام نوروز درباره فرهنگ عامه و رسوم مردم و مناطق مختلف ایران در نوروز صحبت می کند.

وی با اشاره به برنامه های سال جدید این گروه یادآور شد: اگر بودجه ای فراهم شود چند تله‌تئاتر تولید می کنیم که چند سال است بنای آن را داریم. ما یک نمایشنامه چند قسمتی طنز داریم با عنوان «دندان مبارک» که قصه آن به زمان قاجار و ناصرالدین شاه برمی گردد و امیدواریم بتوانیم این نمایشنامه را که فضای شیرینی دارد به تولید برسانیم.

ابراهیمی با اشاره به برنامه «هنرنامه» و پخش نوروزی آن گفت: این برنامه نیز به تهیه کنندگی محمد علیبازی در ایام نوروز روی آنتن می رود و همانطور که می دانید در هفته ۶ گالری را معرفی می کنیم و نقدهای تحلیلی ارایه می کنیم که از طرف هنرمندان هم مورد استقبال گرفته است.

مدیر گروه ادب و هنر شبکه چهار درباره برنامه دیگری که قرار است در این شبکه به تولید برسد، گفت: ما برنامه ای در نظر داریم که امیدواریم بودجه آن فراهم شود. ما رمان های حدود ۶۰ تن از بزرگان حوزه ادب را به صورت خلاصه توسط بازیگران روایت کنیم. چند نمونه هم در دست تولید داریم که یک رمان بزرگ در سه قسمت ۲۰ دقیقه ای خوانده می شود.

منبع: مهر
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴