دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۳۰۳۰
تاریخ انتشار : ۰۴ : ۱۵ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۵
ناصر چشم‌آذر گفت: برای سال ۹۶ قراردادی با سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران دارم که بر مبنای آن، قرار است آلبومی را با نام «هفت‌ میدان» آهنگسازی کنم.

به گزارش دیباچه، این آهنگساز پیشکسوت ادامه داد: در حال حاضر مشغول انجام این پروژه هستم که تا سه - چهار ماه دیگر آماده می‌شود.

او آهنگسازی اثر «معجزه صلح» را نیز برعهده دارد که با مضمون دعوت به صلح و آرامش تولید می‌شود و درباره آن توضیح داد: این کار در حال گذراندن مراحل آخر میکس است و در حال خوانندگی نسخه آخر این اثر هستند که حدود دو تا سه هفته دیگر پخش می‌شود، البته روز دقیق انتشار آن را نمی‌دانم.

سال 96 برای ناصر چشم آذر چگونه خواهد بود؟

این آهنگساز که قصد دارد در روزهای پایانی سال با ارکستر «ایستگاه» کنسرتی را در تالار وحدت روی صحنه ببرد، اظهار کرد: در حال تمرین با ارکستر «ایستگاه» هستیم و برای اجرا آماده می‌شویم. سه قطعه از این اجرا با نام «عید شما مبارک»، «زائر» و «خدای آسمون‌ها» توسط مهدی یغمایی اجرا می‌شوند. ما برای انتخاب خواننده مهمان، چند گزینه داشتیم که من صدای یغمایی را برای این کار مناسب‌تر دیدم.

او با اشاره به این‌که ارکستر «ایستگاه» یک ارکستر ۴۰ نفره است، گفت: من قبلا با ارکستر ۴۰ نفره کار نکرده‌ام و این یکی از مواردی است که این کنسرت را متفاوت می‌کند. ما همچنین چهار قطعه به رپرتوآرهای اجرا اضافه کرده‌ایم.

در کنسرت یادشده که ۲۵ و ۲۶ اسفندماه در تالار وحدت برگزار می‌شود، اعضای ارکستر «ایستگاه» به سرپرستی مهدی نوروزی، تعدادی نوازنده مهمان و گروه کر، در کنار ناصر چشم‌آذر به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

ارکستر خصوصی «ایستگاه» از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. اساس کار «ایستگاه» اجرای موسیقی فیلم است که دلیل آن، علاقه مشترکی است که اعضای ارکستر به موسیقی و سینما دارند و این نقطه پیوند ذهن و سلیقه اعضای ارکستر محسوب می‌شود. «ایستگاه» تا کنون اجراهایی را با محتوای موسیقی فیلم‌های پرطرفدار جهان روی صحنه برده است.

ناصر چشم‌آذر نیز در ماه‌های گذشته، اجراهایی را با حضور نوازنده‌ها و خواننده‌های مختلف در تالار وحدت روی صحنه برده است و این‌بار تصمیم دارد در فضایی جدید، به اجرای برنامه بپردازد. امید رجبی رهبر این ارکستر است و گلناز گلزاری مدیریت این ارکستر بزرگ را برعهده دارد.

چشم‌آذر علاوه بر آلبوم «باران عشق»، ساخت موسیقی متن فیلم‌ها و سریال‌های مختلفی را مانند هامون، قصه‌های مجید، خواهران غریب، خواب و بیدار، قارچ سمی، آتش‌بس، گشت ارشاد، چشم شیطان، شمعی در باد و... برعهده داشته است. این موزیسین، برنده و نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن فیلم از دوره‌های مختلف جشنواره بین‌المللی فیلم فجر بوده است.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳