دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳  |  Monday, 10 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۸۵۳
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۱۴ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۵
ششمین مسابقه راهنمایان موزه، با محور «تدوین برنامه برای راهنمایی یک تالار موزه‌ای» در روزهای هفتم، هشتم و نهم اسفند 1395 خورشیدی با حضور و شرکت حدود 40 نفر از راهنمایان گردشگری و موزه و دانش‌آموختگان حوزه‌های موزه‌داری، میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

به گزارش دیباچه، موقوفه آستان قدس رضوی، شرکت‌کنندگان در ششمین دوره مسابقه راهنمایان موزه با اهداف «بالا بردن سطح دانش راهنمایان موزه‌ها»، «ایجاد فرصت برای تجربه کار گروهی در موزه»، «ایجاد پیوند میان آثار موزه برای رسیدن به راهنمایی یک تالار نمایشگاهی» و «خلاقیت و جذابیت در راهنمایی موزه با تاکید بر تعامل و روایت» در نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران حضور یافتند تا پس از برگزاری نشست‌های توجیهی، آشنایی با تالارهای موزه‌ای کتابخانه و موزه ملی ملک، نیز نشست‌های مشاوره‌ای با فعالان حوزه راهنمایی گردشگری، برنامه خود را در مسابقه اجرا کنند.

​ششمین مسابقه راهنمایان موزه، در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد

«راهنمایان موزه» برای ششمین سال پیاپی در موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک گرد هم آمدند تا در مسابقه راهنمایان موزه شرکت کنند. ششمین مسابقه راهنمایان موزه با محوریت «تدوین برنامه برای راهنمایی یک تالار موزه‌ای» طراحی شده بود، از این‌رو شرکت‌کنندگان، در روز نخست پس از آشنایی با فضاها و تالارهای گوناگون کتابخانه و موزه ملی ملک و آگاهی از روش و شیوه اجرا و برگزاری مسابقه، در گروه‌های سه نفره دسته‌بندی شده، تالار و نمایشگاه مورد نظر خود را برای روز اجرا برگزیدند.

​ششمین مسابقه راهنمایان موزه، در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد

 روز دوم، گروهی از راهنمایان و فعالان حوزه‌های گردشگری و موزه در میان شرکت‌کنندگان حضور یافتند تا با آنان درباره تکنیک‌ها و روش‌های گوناگون راهنمایی و معرفی تالارهای یک موزه گفت‌وگو کرده، مشاوره‌های مورد نیاز را به آنان ارایه دهند. گروه‌های سه نفره بدین‌ترتیب، برنامه خود را در تالار مورد نظر تمرین کردند تا برای روز مسابقه مهیا شوند.

​ششمین مسابقه راهنمایان موزه، در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد

روز سوم، نهم اسفند 1395 خورشیدی به اجرای مسابقه اختصاص یافته بود. داوران مسابقه امسال، جبرییل نوکنده رییس کل موزه ملی ایران، سیداحمد محیط طباطبایی رییس کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم ایران)، امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رضا دبیری‌نژاد معاون فرهنگی کتابخانه و موزه ملی ملک و مهسا ملک‌مرزبان مجری، گوینده و تهیه‌کننده تلویزیون و رادیو، در روز سوم برای تماشا و ارزیابی چگونگی اجرای هر گروه در کتابخانه و موزه ملی ملک حضور یافتند. گروه‌های شرکت‌کننده سپس برنامه راهنمایی خود را در تالار برگزیده خود به اجرا گذاردند و در این راه کوشیدند به شیوه‌های گوناگون به ویژه با بهره‌گیری از خلاقیت و روش‌های متنوع جذب مخاطب، اجرایی متفاوت به نمایش بگذارند.

داوران ششمین مسابقه راهنمایان موزه، در پایان با ارزیابی اجراهای گروه‌های گوناگون، جمع‌بندی خود را برای برگزیدن بهترین اجراها ارایه کردند تا پس از مشخص شدن برگزیدگان، کتابخانه و موزه ملی ملک در آیین گرامی‌داشت میلاد حضرت فاطمه سلام‌الله علیها از آنان تقدیر کند.

کتابخانه و موزه ملی ملک، ششمین دوره مسابقه راهنمایان موزه را با همکاری سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی و کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم ایران) برگزار کرده است.

برچسب ها: موزه ملی ملک ، دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گزارش مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر ۴۳

افتتاحیه‌ای که نشان داد، نسبت به سال‌های پر فروغ گذشته، همچنان با سردی برگزار می‌شود!

۱۸:۲۶  -  ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با سارا حاتمی، بازیگر فیلم سینمایی «بازی خونی»

تجربه زیست کردن در شخصیت‌هایی که از من فاصله دارد، برایم لذت بخش است / سعی میکنم در مسیر زندگی کاری خودم، به جایزه سیمرغ فکر نکنم!

۱۸:۴۰  -  ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
بازیکن تیم ملی هندبال ایران و باشگاه اینتراخت هاگن آلمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

امیدوارم موفقیت‌های گذشته با رافائل تکرار شود/ ترکیب جوانی و تجربه کلید موفقیت تیم خواهد بود!

۱۴:۰۸  -  ۰۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ندا شهسواری، کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز ایران

مسابقات کانتندر عمان سطح حرفه‌ای داشت/ پیشرفت زنان ایرانی در عرصه بین‌المللی افتخار آمیز است

۱۳:۱۹  -  ۲۹ دی ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار