چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۸۴۳
تاریخ انتشار : ۳۴ : ۱۱ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۵
عباس غزالی بازیگر فیلم سینمایی «من یوسفم مادر» از پایان فیلمبرداری این اثر و آماده شدنش برای نمایش در سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت.

به گزارش دیباچه، عباس غزالی بازیگر سینما و تلویزیون درباره فیلم سینمایی «همه چی عادیه!» به کارگردانی محسن دامادی گفت: این فیلم در پرونده کاری من جزو متفاوت ترین آثار سینمایی است که بازی کرده ام و همه معیارهایی که مدنظرم بود در این اثر وجود داشت و از همین رو پذیرفتم در «همه چی عادیه!» حضور داشته باشم. این فیلم با موضوع اجتماعی درون مایه ای طنز و فانتزی دارد که ایفای نقش شخصیت اصلی آن با نام صفا بر عهده من است. در حال حاضر نیز تقریبا دو سوم فیلمبرداری تمام شده است و فکر می کنم تا ۱۰ روز دیگر هم ضبط آن به طور کامل به پایان می رسد.

عباس غزالی با مردم کلانشهر ها تفاوت دارد!

وی افزود: این نقش برای من ویژگی های خاصی به لحاظ اجرا داشت و می توانم بگویم که هم تیپ و هم شخصیت است و می تواند مخاطب را غافلگیرد کند به گونه ای که با کارهای او هم بخندد و هم گریه کند. صفا یک شخصیت روستایی است که ویژگی هایی همچون صداقت و سادگی و بی شیله پیله بودن دارد که برای کار به تهران می آید و به دلیل همان ویژگی هایی که دارد دچار مشکل می شود و داستان هایی برای او پیش می آید. به عبارتی این فیلم روایت کننده داستان افرادی است که تفاوت هایی با مردمان کلانشهرها دارند.

غزالی عنوان کرد: با توجه به اینکه پیشتر فیلم هایی ساخته شده بود که شخصیت های آنها لهجه داشتند و این امر موجب اعتراض برخی از افراد شده بود ما تصمیم گرفتیم به جای اینکه این شخصیت لهجه منطقه خاصی از کشور را داشته باشد یک لحن روستایی دارد، به همین دلیل من تلاش کردم یک لحن روستایی داشته باشم اما آن را به گونه ای در بیاورم که مخاطب بتواند با آن ارتباط برقرار کند.

این بازیگر با اشاره به اثر دیگرش با عنوان «من یوسفم مادر» بیان کرد: چندی پیش و همزمان با برگزاری سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر بازی در این اثر به کارگردانی محمدرضا فرطوسی را که یک کارگردان فیلم اولی است، به پایان رساندم و قرار است این فیلم در سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش در بیاید.

بازیگر «وضعیت سفید» توضیح داد: «من یوسفم مادر» داستان دفاع مقدسی دارد و روایتگر قصه یک سرباز عراقی شیعه است که تصمیم می گیرد به جنگ با ایرانیان نپردازد و در پی این موضوع او و مادرش مورد ظلم و ستم زیادی قرار می گیرند.

وی اظهار کرد: این اثر از زاویه ای دیگر به مقوله دفاع مقدس می پردازد و این را هم باید بگویم که بازیگران «من یوسفم مادر» من و یکی از سوپراستارهای خانم عراقی بودیم.

غزالی بیان کرد: تمام دیالوگ های این فیلم به زبان عربی است، به همین دلیل من برای آموزش این زبان با یک معلم و مشاور عربی مدت ها تمرین کردم و توانستم به زبان عربی صحبت کنم به گونه ای که برای مخاطب قابل باور باشد.

وی در پایان گفت: «من یوسفم مادر» قرار است با زیرنویس فارسی اکران شود و می دانم که در حال حاضر در مرحله صداگذاری و اصلاح رنگ است.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳