چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 03 September 2025
کد خبر: ۴۲۷۴۲
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۱ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵

«کار کثیف» به ترکیه رسید

خسرو معصومی با بیان اینکه فیلمبرداری «کار کثیف» در ترکیه پیگیری می شود از انعقاد قرارداد با دو بازیگر ترکیه‌ای گفت.

به گزارش دیباچه، خسرو معصومی کارگردان سینما درباره آخرین وضعیت تولید فیلم سینمایی «کار کثیف» گفت: چندی پیش فیلمبرداری این اثر در ایران که ۷۵ درصد از «کار کثیف» را تشکیل می داد به پایان رسید و ما عازم ترکیه شدیم و در این کشور ۲۵ درصد باقی مانده را در سه شهر استانبول، آنکارا و ارزروم ضبط می کنیم.

«کار کثیف» به ترکیه رسید

وی ادامه داد: فکر می کنم تا اواسط فرودین ماه فیلمبرداری ما به طور کلی به پایان برسد، اما با این وجود این موضوع بستگی به شرایط هم دارد. البته با توجه به اینکه ما ۴۵ روز در ایران به فیلمبرداری پرداختیم ۴۵ روز هم در ترکیه و در این سه شهر ضبط ما طول می کشد.

معصومی بیان کرد: ما با ۲ بازیگر شناخته شده سینمای ترکیه با نام های بهادر اونلو و حمیت برای ایفای نقش در این اثر قرارداد بسته ایم و قرار است چهار بازیگر ترک دیگر به «کار کثیف» اضافه شوند. ما با آنها در حال مذاکره هستیم و فکر می کنم به زودی بتوانیم با آنها قرارداد ببندیم. این را هم باید بگویم که همه بازیگران ترکیه ای ما مرد هستند و قرار نیست هیچ بازیگر زن ترکی به این اثر اضافه شوند.

این کارگردان اظهار کرد: با توجه به اینکه قرار است این اثر برای نمایش در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر آماده شود ما هیچ عجله ای برای انجام کارهای پس از تولید مانند تدوین، ساخت موسیقی و صداگذاری آن نداریم.

وی در پایان گفت: امیدوارم این فیلم بتواند ارتباط خوبی با مردم برقرار کند.

پدرام شریفی، الهام نامی، شاهرخ فروتنیان، لوون هفتوان، رضا فیاضی، خیام وقار، مهران نائل، اکبر معززی، نیکان فهیم نیا، کامران فیوضات، مسعود فروتن، آروز ابی زاده، پیام احمدی نیا، ابراهیم عمادی، مهرداد فلاحتگر، حماسه دولتشاهی، رضا یوسفی، مهدی جمشیدی، سیدمهدی میراکبری، علی محمدی، سیمون باغداساریان، حسین زمانی، وحید حبیبیان، علی بهمنش، مرجان نکویی، نیما مهتابی، ساجده مرادپور، امیر پاسبان، امیرحسین آصفی، بهادر اونلو بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

«کار کثیف» مضمونی اجتماعی دارد و به موضوع کار و مهاجرت می پردازد.

منبع: مهر
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴