شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۷۳۹
تاریخ انتشار : ۱۱ : ۱۱ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵
مدیر نشر «هرمس» از انتشار یک آلبوم جدید تا پایان سال و برگزاری تازه ترین کنسرت «کوارتت کاسته» در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد.

به گزارش دیباچه، رامین صدیقی مدیر موسسه «هرمس» با اشاره به تازه ترین فعالیت های این مجموعه در عرصه موسیقی بیان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته تا ۱۰ روز آینده آلبوم موسیقی «هفت جان» با هنرمندی آرشید آذرین توسط موسسه هرمس روانه بازار موسیقی می شود. این آلبوم شامل قطعاتی برای پیانوست که با توجه به حال و هوای متفاوتی که آهنگساز برای قطعات در نظر گرفته می تواند مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد.

«هفت جان» اسفندی شد!

وی ادامه داد: نشر هرمس تا پایان سال فقط این آلبوم موسیقایی را روانه بازار خواهد کرد و با توجه به اینکه فرصت دیگری برای انتشار آلبوم وجود ندارد طبیعتا تمامی برنامه ریزی ها به سال آینده طبق پیش بینی هایی که برای کارهای بعدی انجام گرفته، موکول می شود.

صدیقی در پایان به برگزاری سری جدید کنسرت های «کوارتت کاسته» در سال آینده اشاره کرد و گفت: برای برگزاری کنسرت کوارتت کاسته برنامه ریزی هایی انجام گرفته که بر اساس آن روزهای ۱۴ و ۱۵ اردیبشهت ماه سال ۹۶ تازه ترین اجرای زنده این مجموعه موسیقایی در فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار می شود. کارهای نهایی آلبوم جدید این گروه نیز در کشور ترکیه انجام گرفته که به زودی درباره آلبوم جدید اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد گرفت.

اعضای کوارتت کاسته در کنسرت های گذشته را احسان صدیق نوازنده گیتار الکتریک، مازیار یونسی پیانو و آوا، پیتر سلیمانی‌پور نوازنده ساکسیفون، کلارینت و روزبه فدوی نوازنده درامز تشکیل می دادند.

این کوارتت که بانی آن احسان صدیق است، در اواخر سال ۹۱ تشکیل شد و موسیقی آنها مبتنی بر خلاقیت گروهی و انفرادیِ اعضایش است و قالب آن از ریتم محلی تا ساخته‌های آزاد را شامل می‌شود. آنها تمایل به خلق آثاری دارند که بازتابنده نگاه امروزی‌شان به موسیقی جهان باشد. کوارتت کاسته گذر خود از میان موسیقیِ دهه ۷۰ میلادی تا آواهای محلی، از موسیقی آوانگارد سده بیستم تا موسیقی جَز معاصر را با چاشنی بداهه‌نوازی به ساختاری شنیداری تبدیل می‌کند.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳